Pentru mine India a fost mereu o a doua casa. Inca de la prima calatorie am simtit ca rezonez cu oamenii, cultura si locurile de acolo. A fost locul in care viata mea s-a schimbat complet. M-am cunoscut, am invatat lucruri noi despre mine, am vazut tot ce se ascundea in mine, mi-am infruntat temerile si demonii. Am putut sa pun punct si s-o iau de la capat.

Poti sa te regasesti in orice loc atunci cand iti doresti cu adevarat sa scapi de temeri si sa inveti cine esti, dar India este cu adevarat o experienta. Un loc plin de culoare, care te invita la tot pasul sa-l descoperi, dar mai ales sa te descoperi. In India m-am simtit cel mai aproape de mine si am invatat lectia cea mai importanta, ca eu sunt cea mai importanta persoana din viata mea. Cred ca nimic nu este intamplator, mai ales in India.

Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort

Imi amintesc perfect reactiile celor din jur inaintea primei mele calatorii. “De ce pleci acolo?” “De ce singura?” “De ce acum?” Pentru ca acum mai poti schimba ceva, maine este posibil sa fie prea tarziu. Acum este momentul sa-ti iei viata in propriile maini. La intoarcere am fost de fiecare data intrebata “Cum a fost?” “Unde ai mers?” “Ce meditatii ai practicat?” si multe alte intrebari. De aceea, am hotarat ca de aceasta data sa mergem impreuna in India.

vacanta in India vacanta in India 02

Alaturi de Eturia, va propun sa mergem impreuna intr-un retreat de Relaxare si Wellbeing in India, la Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort. Timp de 10 zile vom realiza diferite tipuri de tratamente si terapii din medicina traditionala indiana, ce combina practici din: Ayurveda, Yoga, Pranayama, Panchakarma. Veti beneficia de sesiuni zilnice de yoga si meditatie (Hatha yoga si Asthanga yoga), consultatii medicale zilnice si sedinte de mindfulness.Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort

Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort

Locatia este minunata, locul ideal unde poti afla mai multe despre tine si te poti relaxa. Vei invata in fiecare zi lucruri noi pe care apoi le poti intregra acasa, in viata de zi cu zi si vei capata o alta perspectiva asupra lucrurilor. Vei avea ocazia sa te deconectezi cu adevarat de la lumea agitata in care traim si sa te redescoperi.

Mai multe detalii despre aceasta calatorie gasiti aici.

Cu drag,

A.