Andreea Raicu si Avi, instrcutor mindfulness

Pe 22 iunie va astept la o noua conferinta de mindfulness, pe care o voi tine impreuna cu Avisek Majumdar, profesor de yoga si meditatie venit tocmai din India.

Pe 22 iunie va astept la o noua conferinta de mindfulness, pe care o voi tine impreuna cu Avisek Majumdar, profesor de yoga si meditatie venit tocmai din India.

Andreea Raicu si Avi
Andreea si Avi la o sedinta de yoga. Foto: Sebastian Enache.

Dupa prima conferinta despre mindfulness pe care am tinut-o, reactiile participantilor au fost incredibile. Faptul ca le-am vorbit din propriile experiente, ca au avut in fata ochilor, real, un om caruia aceasta tehnica de meditatie i-a schimbat viata a fost dovada clara ca se poate. Ca nu e o teorie, nici niste citate din carti, despre care nu stim daca se aplica sau nu si in practica, ci chiar o solutie reala pentru oamenii care isi doresc sa traiasca o viata linistita, implinita, fara nemultumiri, regrete, nedumeriri si frustrari.

Avi este nu numai instructorul meu, ci si un om-model, care ma inspira

Pe 22 iunie, la Connect Hub (bd. Dacia, nr 99) nu va fi o reeditare a primei conferinte, ci o editie in care voi detalia subiectul impreuna cu Avisek Majumdar, profesorul meu de yoga, un maestru in domeniul dezvoltarii personale.
Nascut in India, unde a luat primul contact cu tehnicile de meditatie (India fiind leaganul acestor filozofii de viata!) si unde si-a insusit elementele de baza pentru yoga, Avi a calatorit in toata lumea (din Sri Lanka pana in Hong Kong) pentru a aprofunda subiectul. Motivatia lui? Vrea sa traiasca intr-o lume mai buna, mai putin stresata si stresanta si nu a asteptat ca schimbarea societatii sa vina din exterior, de la ceilalti, ci de la el.
A invatat cum sa fie fericit, cum sa aiba controlul propriei vieti si implicit cum sa reduca efectul obstacolelor sufletesti carora toti suntem nevoiti sa le facem fata. Pasul urmator a fost sa ii ajute si pe cei din jurul sa faca asta. Asta va face si joi.

Conferinta se bazeaza pe exemple din viata mea

Este o conferinta dedicata voua! Va vom impartasi, si eu, si el, ceea ce am invatat noi, cum am invatat, care sunt principiile de baza ale conceptului de mindfulness si cum il puteti aplica in viata de zi cu zi.
Odata ce am adoptat aceasta tehnica de meditatie, totul s-a schimbat. Ma vedeati in urma cu cativa ani zambind din paginile revistelor. Era un zambet “profesional”, pozam intr-o femeie fericita, implinita, linistita, desi nu eram. Recunosc asta!
Acum nu mai zambesc poate mereu, dar atunci cand o fac, este din tot sufletul. Totul este autentic, tot ce traiesc e constient, asumat, adevarat.

Linistea, impacarea cu regretele din trecut, cu nemultumirile pe care le aveam, cu frustrarile care imi macinau sufletul, pacea si bucuria pe care le simt sunt rezultatul echilibrului interior la care am ajuns cu ajutorul mindfulness. Puteti face acelasi lucru! Nu e nimic complicat, nu e un concept ambiguu, nu e un basm.
Va astept impreuna cu Avi pe 22 iunie ca sa vedeti ca e adevarat! Va puteti inscrie accesand acest link. Costul unui bilet este de 65 de lei, iar numarul de locuri este limitat.