Stiti ca sunt vegetariana, ca nu beau alcool sau ca rar trec zile fara sa fac sport. In pofida acestor reguli insa, cel mai important este, de fapt, ca ma feresc de extreme, fie chiar si de cele pozitive.

Andreea Raicu si cafeau de la OMV

Credeti ca daca munciti pana la epuizare o sa iasa ceva bun din dedicarea voastra? Cu siguranta o sa aveti succese profesionale, dar riscati sa va imbolnaviti, sa va indepartati de prieteni si familie (daca toata ziua munciti, nu mai aveti timp sa stati cu ei), sa va robotizati!

Credeti ca daca duceti “o viata romantica” fara sa aveti serviciu, fara sa va asumati responsabilitati, fara sa constuiti ceva in virtutea faptului ca aveti o fire de artist, iar artistii sunt, prin definitie, impotriva rigorilor sociale, o sa fiti cu adevarat impliniti?

Eu cred ca niciuna dintre variantele de mai sus nu sunt de bun augur! Cred ca cel mai bine e sa traim ponderat, cred in echilibru! El e cheia!

Calea de mijloc – in alimentatie, sport, relatii – este cea care ne duce spre fericire

Eu, de exemplu, am avut o saptamana plina. Intalniri, sedinte, cursuri, proiecte noi, evenimente la care am mers, acasa e un mini-santier pentru ca trebuie sa schimb tapetul… nu ma plang, dar nici nu ignor realitatea. Toate perioadele aglomerate trebui sa fie compensate cu momente de respiro. Asa ca plec la mare!!!

Sunt foarte incantata! Odihna, pauzele, evadarea din ritmul sufocant sunt cele care ne ajuta sa fim mai buni in ceea ce facem.

Ganditi-va si incercati sa faceti la fel. Nu ignorati oboseala. Nu ignorati semnele pe care vi le da corpul vostru. E important atat pentru sanatatea voastra, cat si pentru a celor din jur. Evitati sa plecati la drum daca nu ati avut timp sa va odihniti. E cel mai sigur asa. Daca totusi e vineri seara, ati avut o saptamana nebuna, va cheama marea, nisipul, racoarea, daca va goneste pur si simplu orasul… ei bine, atunci nu ezitati.

Cea mai simpla solutie pentru un drum sigur

Ascultati-va sufletul si plecati. Ca sa conduceti in siguranta, ca sa fiti vigilenti la trafic, beti o cafea! Da, sunt sigura ca va surpinde acest indemn al meu, pentru ca eu nu sunt bautoare de cafea! Dar, cum v-am spus chiar de la inceput, nu cred in extreme. Intr-o astfel de situatie, insa, cand o cafea e cea care va poate ajuta sa aveti energia suficienta pentru un drum in siguranta, cred ca e bine sa o beti!

Decat sa apelati la bauturi energizante, care nu au nimic natural si ale caror efecte secundare va pot da peste cap pe termen lung, mai bine beti o cafea! Daca nu aveti timp sa va faceti o cafea acasa, inainte de a pleca la drum, puteti sa va opriti pentru cateva minute intr-o beniznarie OMV, pentru noua cafea VIVA! Va puteti bucura de ea nu numai pentru ca va da energie, ci si pentru ca are o savoare incredibila.

Andreea-Raicu-bea-cafeaua-la-omv

A venit weekend-ul! Luati pauza! Fugiti la mare, plecati la munte! Trageti-va sufletul ca saptamana viitoare sa o luati de la capat!