Ultimul meu text de pe blog a avut asa un impact incat nu pot decat sa va multumesc ca sunteti atat de receptivi si de aproape de mine.

Ultimul meu text de pe blog a avut asa un impact incat nu pot decat sa va multumesc ca sunteti atat de receptivi si de aproape de mine.

va multumesc

Va spun sincer ca m-ati coplesit. Nu, sa stiti ca nu e putin lucru cand gandurile mele, pe care le public pe blog, nasc asa un val de simpatie si sprijin.
Cand am scris textul despre decizia lui Cindy Crawford de a accepta sa apara pe coperta revistei Marie Claire, editia din Statele Unite, fara ca pozele sa-i fie prelucrate in photoshop si despre cat de mult o admir pentru acest curaj, nu am anticipat neaparat efectul, dar el a fost incredibil!
Da, scriu cu dorinta ca acest blog sa va fie un sprijin si ma bucur ca rezonati ca experinetele mele. De data aceasta insa nu numai ca m-am bucurat, dar, asa cum am spus si la inceput, m-ati coplesit!

Comentariile si mesajele pe care mi le-ati trimis sunt minunate!

Articolul a avut un numar record de citiri, iar reactiile de pe Facebook au fost de-a dreptul incredibile. Nu, nu ne cunoastem personal, dar ati reusit sa-mi dai sentimentul incredibil ca scriu unor prieteni, unor oameni care au rabdare sa ma cunoasca, sunt curiosi sa ma afle si imi sunt alaturi chiar si cand povestea nu e una despre zane, ci despre femei cu riduri.
Mai mult decat m-ati facut fericita, mi-ati dat speranta! Pentru ca din reactiile voastre am inteles ca am creat o comunitate puternica ce lupta pentru autenticitate.
Sunteti adevarati, simt ca respingeti ca si mine minciuna, ma bucur ca pot sa va spun exact ce simt, ce decid, ce aleg fara sa fi nevoita sa infrumusetez nimic.
Aceasta e rasplata pe care am primit-o de la voi pentru sinceritatea pe care v-am aratat-o mereu: mi-ati aratat ca nici voi nu credeti intr-o lume perfecta!
De asemenea, m-ati facut sa-mi doresc sa va scriu mai des! O sa va povestesc cat mai mult dintre experientele prin care am trecut, o sa va impartasesc opiniile mele, poate o sa va supar, poate o sa va bucur, dar o sa fiu sincera!
Ma uit in jurul meu si vad cum publicul e tratat nedrept. Da, fac parte din lumea massmedia si stiu foarte des invocatul principiu “cantitate, nu calitate, circ, nu relevanta”.
Ei bine, voi tocmai mi-ati aratat ca lucrurile nu functioneaza asa. Publicul, voi, cititorii mei aveti nevoie de respect! Iar daca a va spune adevarul – fara fard si tocuri cui – inseamna a va raspecta, ei asa voi proceda.
Va multumesc ca sunteti asa si ca sunteti langa mine!
Cu dragoste,
Andreea