sa dau mai departe andreea raicu

Vreau sa stiti ca eu nu am nimic special. Eu sunt un om ca toti ceilalti care, poate, a avut un pic mai mult curaj in urma cu ceva ani. Atunci am decis ca e momentul sa fac o schimbare totala in viata mea si m-am apucat de meditatie si de cursuri de Mindfulness. Ce mi se pare minunat este ca acum pot sa dau mai departe ce am invatat si ce m-a ajutat pe mine sa ma reechilibrez si sa-mi gasesc fericirea!

In urma cu mai putin de un an eram invitata sa tin cursul de Mindfulness in cadrul DallesGo. M-am bucurat ca pe langa cursurile de jurnalism de moda, design vestimentar, personal branding, relatii publice si comunicare, public speaking si multe altele, cei de la Dalles Go au ales sa introduca si un curs de Mindfulness. Stiu din proprie experienta cat de important este sa gasesti metode care sa te ajute sa traiesti linistit in aceasta lume extrem de agitata, in care de cele mai multe ori nu reusim sa gasim timp pentru lucrurile pe care ni le dorim.

Vreau sa dau mai departe tot ce am invatat de cand m-am apucat de meditatie

Pentru ca vreau sa dau mai departe tot ce am invatat in acest timp de cand m-am apucat de meditatie, m-am hotarat sa accept aceasta provocare. O numesc provocare pentru ca anul trecut, cand am inceput cursul de Mindfulness, era pentru prima oara cand faceam asta. Chiar daca am absolvit cursuri in toata lumea pentru a invata cum sa dau eu mai departe prima oara, in orice, fiecare inceput este, de cele mai multe ori, coplesitor.

sa dau mai departe cursuri andreea raicu
In timpul unui curs de Mindfulness, ascultam povestea unei participante

Cele 12 saptamani pe care le-am petrecut alaturi de cursantii dornici sa invete despre Mindfulness au fost incredibile. Am invatat impreuna, am experimentat, am meditat, am discutat, am respirat corect, am aflat ce ne influenteaza viata si ce nu si cum putem sa controlam acest lucru.

Am ras, am plans, am trait emotii de care cei mai multi nu credeau ca erau capabili, ne-am redescoperit, ne-am dat voie sa fim cum vrem noi. Ei si-au luat libertatea sa spuna si sa faca ce au simtit si au inteles cat de incredibil este acest lucru. Si-au acceptat nepuintele, dorintele, nevoile, frustrarile si tot ce era inauntrul lor reprimat si ascuns undeva bine.

sa dau mai departe cursuri mindfulness andreea raicu
Interactiunea cu oamenii care au venit la curs m-a incarcat cu o energie extraordinar de buna!

Au invatat de ce multitaskingul te tine, de fapt, in loc si nu te ajuta sa fii eficient; de ce prezentul este singurul moment care conteaza si care poate sa ne aduca schimbarea pe care ne-o dorim; de ce rumegarea continua a trecutului inseamna o suferinta care ne tine pe loc, iar proiectarea viitorului este doar o pierdere de timp, de ce judecatile de valori nu ne trag inapoi; de ce frica ne limiteaza si nu ne lasa sa evoluam si sa mergem spre lucrurile pe care nu le dorim.

12 oameni care m-au facut mai fericita

La inceputul cursului am intalnit 12 oameni dornici sa schimbe ceva in viata lor fara sa stie cum si in ce fel. La finalul celor 12 intalniri extraordinare, i-am descoperit pe aceeasi oameni extrem de deschisi, puternici, plini de energie si curaj pentru a face lucrurile pe care si le doresc. Dar, in acelasi timp, am descoperit si niste oameni care au inteles ce e important pentru ei si ce conteaza cu adevarat si, mai presus de toate, oameni care s-au inteles pe ei insisi si care au avut curajul sa se confrunte cu tot ce au ascuns de ani de zile!

Va marturisesc ca eu am plans de emotie si de bucurie. Nu mi-a venit sa cred ca oamenii au fost atat de deschisi si ca au asimilat atat de mult in urma intalnirilor noastre. Primesc si astazi mesaje de la cursanti, in care imi povestesc despre lucrurile “nebunesti” pe care au avut curajul sa le faca sau despre cum li s-a schimbat viata in bine! Imi multumesc pentru schimbare! Dar meritul nu este decat al lor pentru ca ei au ales sa faca aceasta schimbare! Eu am fost doar un intermediar care i-a ajutat sa vada puterea incredibila din ei si sa o acceseze. In noi toti e o putere fantastica pe care nu stim cum sa o accesam la inceput, dar cu ceva curaj, viata poate fi asa cum ne-o dorim!

sa dau mai departe ce am invatat andreea raicu
La finalul cursului de Mindfulness, anul trecut

Vreau sa stiti ca eu nu am nimic special. Eu sunt un om ca toti ceilalti care, poate, a avut un pic mai mult curaj in urma cu ceva ani. Si voi puteti ajunge unde vreti. De aceea, am hotarat sa continui cursurile de Mindfulness de la DallesGo. Asa ca de-abia astept sa ne vedem la cel de-al doilea curs de Mindfulness care incepe la finalul lunii februarie!

Va puteti inscrie aici!

A.