cum identifici un fustangiu

El este barbatul care pare sa intruchipeze toate dorintele si aspiratiile tale, este fermecator, de succes, cu preocupari interesante, inteligent, zambetul lui te topeste pur si simplu, fluturasii incep sa umble prin stomac, iar el pare pur si simplu perfect! Si ce frumoasa ar putea fi viata cu el!
Daca intruchipeaza deja cea mai mare parte a atributelor pe care, in general, femeile le apreciaza, cu siguranta nu vei fi singura care il observa si il doreste. Si atunci cererea pentru el va fi mare. Si cand exista cerere si o singura oferta… Genul acesta de barbat va fi inconjurat de femei, va primi atentia lor si nu va avea de ce sa se multumeasca doar cu una.
Poate iti place sa joci la Loto si sa crezi ca tu esti aceea care ii va da iubirea de care are nevoie si catre care isi va canaliza toata atentia. Sansele de a castiga la Loto sunt mai mici decat sansele de a face un accident in drum spre a depune biletul de Loto.

Asa ca acorda atentie catorva semne si cel putin pune-ti intrebari intrebari, daca nu pleci de tot!
1. Daca ai auzit de la prietenii tai sau ai lui, mai in gluma sau mai in serios, ca este un afemeiat, ia in calcul ca este posibil ca ei chiar sa sa stie despre ce vorbesc. Nu degeaba si-a capatat reputatia aceasta si orice “calomnie” are un sambure de adevar.
2. Isi va construi in jurul lui o aparenta de succes, casa frumoasa, masina frumoasa, statut profesional si financiar ridicat. Este foarte posibil sa faca sport in mod foarte activ sau va avea o zona de hobby-uri foarte bine definita. Cineva imi spunea ca motivul principal, profund, dincolo de “pretextul” sanatatii, pentru care oamenii fac sport este pentru a fi mai atractivi din punct de vedere sexual sau pentru a atrage mai multi parteneri sexuali.
3. Aspectul lor fizic, parul perfect tuns, hainele pe care le poarta, brandul acestora sunt zone extrem de importante pentru el si in care investeste. Totul la el tipa “Uita-te la mine, admira-ma!” Daca cumva vei face o remarca legata de aspectul sau parul lui, vanitatea lui va fi atinsa si va avea o reactie puternica.
3. Va folosi nume de alint precum ” sweety”, “papusica” sau altele care amintesc de animalute dragute si pufoase.
4. Este posibil sa fie chiar foarte sincer din primul moment in ceea ce priveste viata lui sentimentala, ca este singur de mult timp, ca mai are si alte femei cu care se vede, dar ca nu este nimic serios, isi poate declara intentiile foarte clar si fata de tine. Cartea sinceritatii il degreveaza pe el de vina si te incarca pe tine de responsabilitatea sa-ti pazesti singura pielea.
5. Asculta-ti instinctul si nu spera ca se va dovedi altceva decat logica si ratiunea ta iti spun. Daca pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci chiar asa este… prea fermecator, “prea perfect”, toate detaliile se leaga mult prea bine, dantura perfecta, zambetul perfect, pare coborat de pe ecranul televizorului. Daca nu te simti bine in relatia cu el, daca simti ca balanta nu este echilibrata, daca este o lupta, daca simti ca nu primesti ceea ce iti doresti, acestea sunt semnale de alarma.
6. Vei observa usor ca acorda atentie si altor femei, prea multor femei. Este jucaus si excesiv de amabil chiar si cu chelnerita, hostessa, etc. Pare sa te faca sa te simti centrul universului lui, sa se uite la tine ca si cand esti cea mai frumoasa, cea mai speciala femeie pe care a cunoscut-o. Dar universul lui se poate dilata si cuprinde multe femei, caci el vedea frumusetea in multe, le admira si si le doreste pe toate.
7. Discutiile cu el este posibil sa fie destul de superficiale sau mesajele lui sa fie din categoria “Ce faci?”, “Cum este ziua ta?” si sa para sa nu intre intr-o profunzime, sa nu vezi un interes puternic si real pentru a te descoperi, sa nu il simti ca investigheaza in viata ta, in prezentul si in trecutul tau si sa te simti undeva impotmolita. Superfialitatea interactiunii si lipsa interesului real pentru cel din fata ta se simt insa imediat si inima iti va spune asta.

Cu siguranta lista nu este cuprinzatoare si nici aceste trasaturi nu sunt de sine motive de a expedia rapid un barbat care pare sa bifeze unul din aspecte. Insa cel mai bun prieten al unei femei este timpul in acest caz, caci mastile fustangiilor cad foarte repede. Important este sa vrei sa vezi si sa auzi.