conferinta-rupda

Rupda, discipolul lui Osho, a revenit in Romania in calitate de speaker la Conferintele Traieste frumos. Dupa ce anul trecut ne-a invatat cum sa facem primul pas spre schimbare, anul acesta Rupda ne-a vorbi despre linistea interioara si despre cum reusim sa o obtinem chiar daca avem o viata agitata si suntem mereu pe fuga.

conferinta-rupda

Tot mai multe persoane se plang de ritmul alert in care traiesc, de faptul ca nu reusesc sa sa linisteasca, nu mai au timp, iar starile de agitatie, panica si epuizare au devenit o obisnuinta in viata de zi cu zi. Tocmai din acest motiv trebuie sa invatam sa ne gasim linistea interioara, sa ne oprim si sa vedem ce este inauntrul nostru, sa ne intrebam ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiti. Iar despre toate aceste lucruri am discutat in cadrul Conferintei Traieste fumos, cu Rupda.

conferinta-rupda

Conferinta, care a avut loc pe 10 mai 2016, la Connect Hub, a adunat peste 80 de persoane care si-au dorit sa afle de la Rupda ce pot face atunci cand stresul pune stapanire pe viata lor, iar zilele agitate par fara sfarsit.

conferinta-rupda

“Rupda este o persoana minunata, cumva reuseste sa transmita atat de multa emotie incat te face sa te simti atat de relaxat si linistit incat parca niciun deadline nu te mai poate panica si nicio problema nu ti se mai pare fara rezolvare”, ne-a declarat Adela la finalul conferintei.

conferinta-rupda

Toti participantii au fost rasfatati cu dulciuri si limonada din partea sponsorului Green Sugar si au aflat informatii despre cele mai recente produse Urgo aparute pe piata. Multumim tuturor participantilor si sponsorilor: Urgo si Green Sugar pentru participare si suport.