Dusmani ai relatiei pot fi si cei mai buni prieteni ai lui

Legatura voastra este atat de puternica, incat esti aproape convinsa ca nimic si nimeni nu va poate desparti. Ia in calcul ca exista unii dusmani ai relatiei, care isi joaca foarte bine rolul de “prieteni”, pana cand simt un mediu propice si ataca. Si lovitura poate sa fie fatala.

Printre cei mai activi dusmani ai relatiei se numara, fosta iubita, care odata iesita din peisaj, nu ar mai trebui amintita in discutiile tale cu el. Matthw Lynch spune pe huffingtonpost.com ca ex-prietena partenerului tau de viata este un personaj interesant, care are impresia ca datorita prieteniei care i-a legat are mereu o portita deschisa spre inima lui. Gresit! Iar tu trebuie sa faci tot posibilul sa nu ii permiti sa intre in viata voastra. Nu poti avea incredere in fosti amici si iubiti!

Cu cat sta mai departe de el, cu atat mai bine, tine minte asta. Cu atat mai mult cu cat stii ca ea inca mai are sentimente pentru el. Femeile sunt cunoscute pentru abilitatile lor de a face orice le sta in putinta sa isi recastige dragostea.

Prietenele tale

Uneori, si prietenele tale pot fi considerate drept dusmani ai relatiei. Unele sunt bine intentionate si iti vor binele, dar altele fac ce fac sau spun ce spun si pun in pericol cuplul tau. Poate dezvaluie ceva mai putin placut, poate scot din context o informatie si o arunca, nevinovat, cand este si el prin preajma. Poate chiar este vorba despre gelozie. In aceasta situatie e cazul sa fii cu mare bagare de seama, pentru ca o buna prietena iti poate deveni rivala. Mai ales cand relatia voastra scartaie si ea il poate ademeni mai usor.

Dusmani ai relatiei – mama lui

Relatia cu mama iubitului tau va fi mereu buna, daca stii sa pastrezi distanta si in acelasi timp sa ii arati respect. Din primul moment cand ai intrat in viata fiului ei tu ai intrat si intr-o relatie cu ea. Si daca va rezumati la zambete si cuvinte politicoase, si daca va spuneti ce aveti pe suflet, tot o relatie delicata se numeste. Ei ii e greu sa accepte ca tu o sa fii in viata lui mai mult timp decat ea. Se poate intampla sa va intelegeti bine si sa deveniti prietene. Ai grija, insa, ca nu e bine sa treci de unele bariere. Nu o considera cea mai buna prietena si sa incepi sa-i povestesti detalii din viata voastra de cuplu. Se va simti obligata sa intervina ori de cate ori aveti o problema de rezolvat. Iar lui nu-i va conveni ca mama lui ii stie programul si inca il controleaza. Si nici tie, cand vei realiza ca ea nu e prietena cea mai buna a ta si nu poate deveni niciodata.

Prietenii lui

Si mai ales prietenii care nu sunt implicati intr-o relatie. Daca iubitul tau tine foarte mult la parerile prietenilor lui, atunci e greu sa aveti o relatie armonioasa, fara discutii in contradictoriu. Daca amicii lui au ultimul cuvant de spus cand aveti de rezolvat o situatie, relatia ta e in pericol.

Stii care sunt cele 7 obiceiuri proaste acre pot strica o relatie buna?

Foto: Guliver

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!