ai-pierdut-o-prietena-cum-iti-revii

V-ati certat, poate pur si simplu nu ti-a mai raspuns la niciun mesaj. Dar rezultatul este acelasi: ai pierdut o prietena apropiata, iar o asemenea despartire poate fi si mai dureroasa decat una legata de o relatie romantica. Cum treci peste?

Te doare. Iti este foarte dor de ea. Iti aduci aminte constant de toate lucrurile pe care le-ati impartasit, de momente minunate impreuna, dar si de cat de tradata te simti sau abandonata. Ai pierdut o prietena si parca ai pierdut o parte din tine. Trebuie sa realizezi ca te vei vindeca si amysmartgirls.com iti da cateva indicatii despre cum sa treci peste asta.

Oare chiar ai pierdut o prietena?

Numai tu stii care e situatia si daca relatia voastra poate si merita sa fie salvata. Ca orice relatie, si cea cu prietena cea mai buna trece prin perioade mai grele si complicate. Daca amandoua sunteti dispuse sa munciti la relatia voastra si sa comunicati, prietenia isi poate reveni. De asemenea, poate va e benefic sa luati o pauza una de la cealalta. Numai timpul va spune asta!

Analizeaza-te singura

Atunci cand te simti tradata sau lasata in urma, tot felul de comportamente nocive pot iesi la suprafata. Oricat de blande am fi in mod normal, se poate intampla sa fim agresive sau rautacioase cu cei care, simtim noi, ne-au nedreptatit. Analizeaza-ti comportamentul. In orice relatie exista mereu doua persoane. Si nu poate fi doar una vinovata pentru o ruptura. Avem tendinta sa ne deranjeze la ceilalti chiar defectele pe care le avem noi. Fii sincera cu tine si afla ce s-a intamplat de fapt, cu mintea limpede.

Accepta schimbarile

Oricat de greu ar fi, trebuie sa accepti ca multi dintre oamenii cu care avem o legatura apropiata s-ar putea sa dispara din vietile noastre intr-un punct sau altul, dintr-un motiv sau altul. E o dovada de maturitate sa intelegi ca nu exista nimic permanent in viata ta. In afara de schimbare. Si de multe ori ai norocul sa iti faci prieteni noi.

Ai pierdut o prietena, dar lucrurile bune raman

Sarbatoreste toate amintirile pozitive. Sarbatoreste toate lucrurile pe care le-ati invatat una de la cealalta – bune sau rele. Sunteti amandoua persoane diferite datorita prieteniei dintre voi. Si nimeni nu iti poate lua asta!

Foto: iStock

Daca doar te-ai certat cu prietena cea mai buna, afla ce poti sa faci!