andreea-raicu-conferinta

Prima Conferinta Traieste frumos "Cum sa ai o viata echilibrata si frumoasa" a strans aproape 100 de persoane dornice sa afle de la Andreea Raicu ce inseamna cu adevarat sa ai un "stil de viata sanatos".

In cadrul Conferintei, Andreea Raicu le-a vorbit participantilor despre cat de importanta este gasirea unui echilibru intre trup si minte. Pentru ca “un stil de viata sanatos” nu implica doar sport si nutritie, ci si grija pentru minte si suflet. Este important sa ne cunoastem corpul cat si pe noi insine, sa ne gasim resursele din care sa ne luam energia necesara, sa stim ce ne face placere si ce ne linisteste. Pe scurt, sa ne cunoastem cu adevarat.

Mi-a trebuit mult timp sa inteleg ca in viata nu este suficient sa ai o casa frumoasa, un job bine platit, o masina scumpa sau un iubit celebru, daca vrei sa fii cu adevarat fericita. De ce spun acest lucru? Pentru ca au fost momente in viata mea cand le aveam pe toate, dar eram atat de nefericita. Au fost ani in care multa lume ma invidia pentru frumusetea mea, pentru cariera de succes pe care o aveam, pentru relatiile mele, dar eu ma simteam atat de singura si fara niciun rost pe lume“, le-a povestit Andreea participantilor.

andreea-raicu-conferinta

Intrebari si raspunsuri

Cum ai reusit sa treci peste momentele grele din viata ta?”, “Cum te-ai decis sa pleci in India?”, “Ce mananci si cum reusesti sa fii mereu slaba?”, “Ce te face fericita?” sunt doar cateva intrebari pe care Andreea le-a primit de la participanti si la care a raspuns cu drag.

A fost o seara de neuitat, cu multa energie pozitiva, oameni frumosi, informatii utile, povestiri spuse de Andreea cu mult haz, dar care ne-au dat de gandit si ne-au facut sa intelegem ca viata este un cadou de care trebuie sa ne bucuram in fiecare clipa si pentru care trebuie sa fim mereu recunoscatori.

Va asteptam la urmatoarea Conferinta Traieste frumos care va avea loc pe 13 octombrie, la Connect Hub, de la ora 18.30. Andreea are un invitat special, Rupda, discipolul lui Osho, alaturi de care vom invata diferite tehnici de meditatie, vom afla raspunsul la intrebarea “cine sunt eu?”, dar mai ales, vom afla de ce anume avem nevoie pentru a face o schimbare in viata noastra.

 Sponsorul evenimentului: URGO

urgo-conferinta