barbati imaturi in relatii

Daca dai mereu doar de barbati imaturi in relatii, care isi doresc doar sex de la tine, vei vrea sa citesti de ce toti partenerii tai de cuplu nu si-au dorit o relatie pe termen lung. Daca gasesti cauzele, iti va fi mai usor sa cauti solutii pentru problemele tale.

Cu siguranta ca, daca gasesti doar barbati imaturi in relatii, care vor doar sex, este frustrant. Te uiti in oglinda si vezi ca arati bine, esti amuzanta, inteligenta. Nu esti perfecta, stii, dar ai calitati care te fac placuta. Te-ai gandit ca tocmai din cauza acestor motive barbatii isi doresc doar sex de la tine? E posibil ca tu sa transmiti vibratiile nepotrivite sau incompatibile cu o relatie pe termen lung. Exista si remedii, iti garanteaza specialistii de la Love Panky.

  • Faci sex prea devreme

A face sex de la prima intalnire ii poate sugera barbatului cu care ti-ai petrecut noaptea ca tu nu cauti ceva serios. De cele mai multe ori, femeile isi doresc sa cunoasca barbatii inainte de a-si incepe viata sexuala alaturi de ei. Daca iti cauti un partener de cuplu intr-un bar sau intr-un club, sansele ca barbatii sa te priveasca drept genul care nu este o potentiala iubita cresc.

  • Glumesti si vorbesti despre sex mereu

Sigur, este sanatos sa vorbesti deschis despre sex si despre sexualitatea ta. Insa, daca faci numai glume cu tenta sexuala, vei atrage doar barbati imaturi in relatii, care cred ca iti doresti doar sex.

  • Daca nu setezi anumite standarde, vei gasi doar barbati imaturi in relatii

Barbatii nu stiu neaparat ce isi doresc. Daca tu nu ai niste standarde, vor impune ei limitele. Vor vrea sa presupuna ca iti doresti doar sex daca nu comunici altceva. Barbatii au nevoie sa stie sigur si clar ce iti doresti de la ei.

  • Raspunzi mesajelor erotice noaptea

Daca partenerul tau te cauta doar noaptea tarziu, isi doreste doar sex. Daca tu ii raspunzi, e ca si cum i-ai spune ca esti de acord cu asta.

  • Nu pari genul cu care un barbat sa-si petreaca toata viata

Exista femei care devin sotii in trei luni de la inceperea relatiei si care traiesc cu partenerii lor zeci de ani. Si exista femei care transmit semnalul ca nu isi doresc ceva serios. Din dorinta de a parea relaxate si volubile, multe femei cad in aceasta capcana. Daca tu cauti un iubit stabil, schimba-ti comportamentul. Poarta-te ca o viitoare sotie, de exemplu.

  • Nu ai vorbe bune despre relatiile trecute? De aceea atragi doar barbati imaturi in relatii!

Daca spui mereu ca relatiile trecute au fost ingrozitoare, niciun barbat nu isi va dori o relatie serioasa cu tine. Asta ii impinge pe barbatii maturi mai departe, pentru ca pare ca tu ai avea o problema.

  • Petreci timp cu el doar in dormitor

Daca tot ce iti doresti este sa faci sex cu partenerul tau, cum sa isi dea seama el ca iti doresti mai mult? Daca nu ai petrecut timp cu el in afara dormitorului, explorand pasiuni si hobby-uri, sigur atragi doar barbati imaturi in relatii, ce cauta doar sex.

Petrece timp cu iubitul tau si in afara dormitorului, sa va descoperiti, sa va cunoasteti si altfel decat fizic.

  • Tu initiezi mereu sexul

Daca tu esti cea care ii invita mereu in dormitor, partenerii tai vor crede ca doar asta conteaza pentru tine. Da-i sansa sa iti spuna ca vrea sa vedeti un film sau ca vrea sa mergeti prin parc. Daca trimiti mesajul ca iti doresti doar sex, ca nu iti doresti sa ii cunosti si altfel, vei gasi doar barbati imaturi in relatii.

Citeste si: Esti singura din vina ta daca faci aceste 9 lucruri: te auto-sabotezi in iubire?

Foto: Guliver