ce au in comun meditatia si sexul

Invata ce au in comun meditatia si sexul si deblocheaza-ti energia sexuala ca sa atingi cele mai inalte culmi ale placerii. Doctorul Rajeev Kurapati iti spune tot ce vrei sa stii despre sexul constient, intens, intr-un material de pe Mind Body Green.

Orgasmul este un rezultat al stimularii senzoriale, ce culmineaza intr-o stare de climax, de fericire. Nu e greu de inteles de ce multi isi doresc sa atinga aceasta stare.

Cu totii ne dorim sa avem o viata sexuala sanatoasa, sa ajungem la orgasm mai des si mai intens. Insa ce au in comun meditatia si sexul? Cum ne poate ajuta aceasta comparatie sa deblocam energia sexuala?

Uitam de noi. In sensul bun!

In timpul orgasmului, suntem eliberati de ego-uri. Criticile, controlul absolut pe care incercam sa il detinem – toate dispar.

Ce au in comun meditatia si sexul: ambele amelioreaza durerea si favorizeaza placerea

Placerea orgasmului va declansa oprirea durerii. Este dovedit stiintific ca orgasmul are rol antiinflamator.

Amandoua ne fac sa ne simtim mai bine!

In timp ce avem orgasm, inhibitiile noastre dispar. Si ne apropiem de un fel de conexiune cu noi insine. Or, asta se mai intampla doar in timpul meditatiei.

Meditatia ne da voie sa experimentam trinitatea fericirii: inhibitii reduse, ego scazut, eliminarea durerii. Singura diferenta dintre orgasm si meditatie este ca in timpul actului sexual se ajunge la o comuniune cu un alt individ. Ce au in comun meditatia si sexul? Si faptul ca ambele ne permit sa ne simtim eliberati, usurati de ego si de problemele sinelui.

Meditatia ne ajuta sa ne mutam atentia de la propria persoana catre lumea din exteriorul nostru. Ne ajuta sa renuntam la auto-critica. Ne ajuta sa ne cunoastem si sa ne extindem zona constienta. Ne ajuta sa nu mai gandim atat de emotional!

Citeste si: Un nou curs Reiki ne initiaza in arta vindecarii energetice.

Foto: Guliver