ce fac femeile de succes

Ce fac femeile de succes in fiecare zi la job? Desigur, fac tot ce e posibil ca sa termine task-urile cu bine. Lucreaza eficient, dar mai ales au o anumita conduita si atitudine. Iata ce am aflat de pe All Women’s Talk!

Mersul la munca ar trebui sa fie metoda ta de a avansa in cariera. Nu doar un prilej de a spune: “iar e luni/marti/miercuri/etc.” Ai prins ideea! Da, sigur, muncesti ca sa fii platita. Dar si ca sa mearga bine companiei care te-a angajat si pentru tine, nu?

Si totusi, de ce unele femei au mai mult succes? Descopera si tu ce fac femeile de succes la job, in fiecare zi! Pentru ca exista mici trucuri ca sa fii cea mai buna la birou:

 1. Femeile de succes sunt pasionate de jobul lor

Ce fac femeile de succes la locul de munca? Indiferent ca sunt pe pozitia dorita sau asteapta o promovare la locul de munca, femeile de succes isi adora job-ul! Asta inseamna motivatie, determinare, ambitie si dorinta de a avea mereu succes.

 1. Femeile ce castiga bine stiu ca perfectiunea e un mit

Fie ca esti sefa, fie ca nu, daca stii ca perfectiunea nu exista, vei fi o femeie de succes! Atunci cand accepti ca nu exista lucrul perfect, poti sa iti setezi scopuri realiste si vei fi libera sa iti atingi telul.

 1. Femeile de cariera nu se lasa dobortate de un esec

Ce fac femeile de succes in fiecare zi la job?

 • Nu se lasa doborate de greseli si esecuri.
 • Accepta greselile si invata din ele.
 • Folosesc un esec drept lectie pentru a duce cariera mai departe

via GIPHY

 1. Femeile de succes nu se tem de riscuri

Femeile cu cariera mult visata stiu ca trebuie sa-si depaseasca mereu limitele. Femeile de succes iti vor spune ca asumarea unor riscuri le-a facut sa capete respectul si recunoasterea semenilor. Simti ca iesi din zona de confort? Nu e de rau! Iata ce fac femeile de succes!

 1. Femeile de succes au succes si pentru ca nu uita de ele

Femeia focusata pe cariera nu se va neglija niciodata. Pentru ca stie ca, daca ea nu e fericita, nu are cum sa isi faca jobul cum trebuie. Iata ce sa eviti pentru a avea succes:

 • Evita frustrarile generate de tot ce iti cer cei din jurul tau.
 • Evita sa fii atat de obosita sau ocupata incat sa uiti de tine.
 • Evita sa te auto-sabotezi, neglijandu-ti sanatatea. Fa yoga, respecta progranul de somn, fa ce iti place in timpul tau liber.
 • Evita sa uiti de pasinuile tale. Doar tu ai grija de tine!
 1. Femeia-sefa face planuri, dar nu e obsedata de control absolut

Da, femeile de cariera au multe liste de facut. Important este insa sa stii cand se te odihnesti, sa lasi eventual task-uri neterminate pentru a doua zi. Sa stii care sunt prioritatile si sa nu muncesti pana la burnout! Iata ce fac femeile de succes – au limite!

 1. Femeile cu salariu mare sunt mereu recunoscatoare

Nicio femeie nu ajunge in varf singura. Ce fac femeile de succes in cariera? Au avut profesori, mentori, sefi, soti, mame, surori, frati, tati, prieteni sau colegi care le-au oferit ajutorul.

Pentru ca femeile de succes stiu sa ceara si sa accepte ajutorul. Tocmai de aceea femeile de cariera ajung mai departe in viata – pentru ca sunt recunoscatoare pentru ceea ce au.

 1. Femeile de succes mediteaza
 • Orice forma de meditatie ajuta
 • Tehnicile de relaxare – fie si de 5 minute – te ajuta sa iti calmezi gandurile
 • Incearca si aplicatiile pe telefon care te ajuta sa meditezi
 • Exercitiile de respiratie te ajuta sa ai inspiratie si sa fii creativa
 1. Femile de cariera isi fac o rutina

Ti se pare ca rutina suna a ceva rau? Ei bine, iata ce fac femeile de succes in fiecare zi: isi creeaza o rutina! Se trezesc la aceeasi ora. Au un orar bine tsabilit. Urmeaza task-urile si nu isi neglijeaza responsabilitatile.

 1. Pentru a fi o femeie de succes scrie-ti intentiile!
 • Incepe fiecare zi scriind ce iti doresti sa realizezi in ziua aceea.
 • Seteaza-ti scopurile zilnice, lunare, anuale. Gandeste-te bine ce vrei sa realizezi la munca.
 • Pe masura ce ziua trece si stergi task-urile implinite ai o super-satisfactie!

Citeste si: Esti o femeie independenta? Ce trebuie sa accepte un barbat daca te vrea langa el!

Foto: Gulliver