ce sa nu faci la prima intalnire romantica

Ce sa nu faci la prima intalnire romantica – descopera regulile sociale la care trebuie sa renunti pentru a avea o sansa la o relatie de cuplu asa cum ti-ai dorit. Le-am descoperit pe Elite Daily.

Da, e greu sa fii singur. Si e greu la intalnirile romantice. Cu atat mai mult cu cat exista niste reguli – inventate de-a lungul timpului – care pot distruge orice fel de chimie dintre parteneri. Asa ca iata ce sa nu faci la prima intalnire romantica, daca vrei sa ai o relatie.

Ce sa nu faci la prima intalnire romantica– renunta la aceste reguli!

  1. Nu purta pantofi cu toc

Ce sta in spatele acestei reguli? Faptul ca in lumea intalnirilor online, barbatii mai mint despre inaltimea lor. Asa ca femeile sunt sfatuite sa renunte la tocuri, ca sa nu le raneasca ego-ul domnilor.

Stii ce? E si intalnirea ta! Asa ca uita de asta! Vrei sa porti pantofi cu toc? Poarta! Pana la urma, nu e treaba ta ca el a mintit la profilul sau!

  1. Nu te imbraca prea sexy

Da, inca un “ce sa nu faci la prima intalnire” se leaga de cum sa arati tu. Sau mai exact de cum sa nu arati. Nu te imbraca prea sexy. Dar nici prea neglijent. Stii ce? Imbraca-te cum vrei tu, cum te simti bine si cum iti sta bine!

De altfel, cand mergi la o intalnire romantica, imbraca-te doar pentru tine. Sa fii tu fericita cu tine. Daca ii place si lui, bine! Nu te gandi prea mult la ce imagine proiectezi. Daca nu te respecta pentru look-ul tau, nu merita timpul tau!

  1. Nu discuta despre politica, religie, copii

Da, sa discuti despre job-ul tau, despre vreme, despre locul in care te-ai nascut si ai crescut. Dar cand vine vorba de subiecte serioase, lumea zice ce sa nu faci la prima intalnire: sa nu abordezi topic-uri precum politica, religie, dorinta de a avea copii.

De fapt, e mai bine sa vorbesti despre ce crezi tu ca e important. Daca exista lucruri importante pentru tine si daca vrei sa stii ce si cum gandeste el, afla! Nu pierde timpul sa afli ca este exact opusul dupa mai multe intalniri.

  1. Nu-ti verifica telefonul

Sigur, nu e o idee buna sa butonezi retelele sociale in timp ce barbatul acela e in fata ta, la fel de vulnerabil ca si tine, de altfel. Nu e politicos si nici sanatos sa fii non-stop in viata virtuala. Insa, daca e necesar sa iti verifici telefonul, fa-o!

  1. Ce sa nu faci la prima intalnire romantica: sex!

Ce sa nu faci la prima intalnire romantica? Clar, sex! N-ai vrea sa te priveasca ca pe o femeie usoara, nu? Pana la urma, e corpul tau si e sexualitatea ta. Daca vrei sa te culci cu el de la prima intalnire, fa-o! Daca nu, nu o face!

Citeste si: Nu te cauta pentru a doua intalnire? Ce motive are!

Foto: Guliver