ce tip de personalitate ai

Ce tip de personalitate ai in functie de ce postezi pe retelele sociale? Te-ai intrebat vreodata ce spune contul tau de Instagram despre firea ta? Am aflat de pe Elite Daily, asa ca descopera raspunsul mai jos!

Se pare ca utilizatorii platformei sociale Instagram au tendinte narcisiste si sunt mereu in cautarea atentiei de la ceilalti. Ei isi doresc validarea din exterior si se simt anulati atunci cand nu o primesc!

Si totusi, sigur atunci cand ai ales unul dintre cele 200 de selfie-uri facute, te-ai gandit putin la vanitatea ta, nu?

Conform studiilor noi, poti afla ce tip de personalitate ai, in functie de reteaua sociala preferata. Astfel, se pare ca utilizatorii canalului Instagram cauta sa isi hraneasca ego-ul. Ii urmeaza cei de pe Facebook, Twitter si Snapchat.

De ce ai tendinte narcisiste daca folosesti Instagram? Pai, ce faci atunci cand nu postezi un selfie cu tine pe #insta? Stergi restul cadrelor, nu? Daca mai faci curat si prin postarile vechi care nu au primit aprecieri, poti deduce si singura ce tip de personalitate ai!

Sigur ca toti cautam validarea in exterior, de la altii. Insa, lumea virtuala, lumea Social Media si mai ales cea de pe Instagram pare un pic mai exagerata. De altfel, poti afla ce tip de personalitate ai daca pe social media esti o persoana cu totul si cu totul diferita de cine esti in viata reala.

Atentie! Poate parea fabuloasa viata ta in pozele de pe #instalife, dar cum e in viata reala? Diferenta dintre ce arati si cum arati si ce se intampla de fapt iti poate modifica perceptia asupra realitatii. Si asta pentru ca vei primi apreciere doar pentru ce postezi. Si atunci restul nu va mai conta in ochii tai.

Asa ca ai grija mereu ce tip de personalitate ai pe Instagram si ce fire ai in viata reala. Si incearca sa ramai sincera in primul rand fata de tine insati!

Citeste si: Cum sa ai un cont de Instagram ca al vedetelor

Foto: Guliver