ce vor femeile la 45 de ani

Multi barbati si sigur chiar si multe femei se intreaba ce vor femeile la 45 de ani. Nu ne vom lansa in teorii greoaie, in tehnici de life-coaching si nici nu vom vorbi despre ce isi doresc femeile de la partenerii lor de cuplu, cand trec de 45 de ani.

Vom afla de la editorii Daily Mail, care citeaza o serie de studii recente, ce vor femeile la 45 de ani cand vine vorba de literatura. Ce citesc femeile de 45 de ani? Ce carti sa citesti si tu daca ai aceasta varsta? Sau ce cadouri sa faci femeilor din viata ta, trecute de acest prag? Iti oferim cateva recomandari de lectura, bazate pe studiile realizate de oamenii de stiinta. Asadar, ce vor femeile la 45 de ani in materie de literatura si ce spune asta despre ele?

Multe femei la varsta amintita prefera cartile istorice, altele prefera sa citeasca carti gastronomice. Insa, majoritatea femeilor de 45 de ani vor sa citeasca despre sex. Asta sustin cercetatorii citati de Daily Mail, cel putin.

Daca te intrebi ce vor femeile la 45 de ani in materie de literatura, afla ca pana la 2000 de femei intre 45 si 60 de ani au raspuns ca prefera cartile despre sex. Dintre acestea, doua treimi aleg cartile romantice, jumatate dintre ele au ales si volumele cu erotism si 10% au ales cartile cu mult sex explicit.

Doua treimi din femeile trecute de 45 de ani spun ca adora scenele de sex din carti. Fictiunea romantica este cea mai populara, aleasa de pana la 35% dintre femei. In top sunt si cartile cu crime si mister (33%) si romanele blockbuster in proportie de 31%. Si cartile gastronomice si de retete sunt printre favorite.

Editorii Daily Mail mentioneaza ca respondentii citesc in proportie de doua treimi, o carte pe luna, o femeie din cinci citind o carte pe saptamana si una din zece, citind doua carti pe saptamana.

Tot din aceste studii, cercetatorii au aflat ce vor femeile la 45 de ani cand vine vorba de ritualul lor de frumusete. Femeile mature asocieaza frumusetea si sex-appeal-ul cu o piele cu aspect ferm, frumos, sanatos si cu un ten luminos si curat.

Citeste si: 25 de lectii – invata din experienta unei femei mature

Foto: Guliver