sfaturi pentru viata femeie pe masina

E in natura umana sa iti doresti din ce in ce mai mult si sa vrei sa-ti atingi potentialul in limita lui maxima, dar de cele mai multe ori te blochezi pentru ca nu stii cum sa ai viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Iata cateva sfaturi pentru viata!

Teoria trebuie „impletita“ cu practica, iar editorii de la mindbodygreen.com au conturat pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a-ti fi mai usor sa modifici acele lucruri pe care le vrei altfel. Ei au cateva sfaturi pentru viata pe care le poti urma daca te simti blocata in propria viata.

Sfaturi pentru viata – Primesti ceea ce oferi.

Generozitatea este o trasatura definitorie, pe care merita sa ti-o insusesti. Ofera ceea ce ti-ai dori sa primesti la randul tau, insa nu fi dezamagita daca nu vei fi rasplatita. Evita sa ai asteptari majore de la ceilalti, in general, pentru ca din momentul in care te eliberezi de aceasta presiune, incepi sa te bucuri ca provoci fericire altora si te umpli de energie pozitiva.

Sfaturi pentru viata – Invata sa apreciezi.

Daca iti cultivi acest spirit – de a te bucura de lucrurile din viata ta – vei avea numai de castigat. Concentreaza-te pe aspectele pozitive si rupe-ti cinci minute din program facand o lista cu lucrurile pentru care esti recunoscatoare, un pas esential in lectia care te invata cum sa ai viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.

Sfaturi pentru viata – Viseaza.

Este usor sa te lasi purtata de val si de ritmul ametitor in care te imparti intre job, prieteni si familie, insa ar fi bine sa te asezi putin si te reflectezi asupra ce iti place, ce-ti doresti sa se intample si ce sau cine poate ajuta acest lucru.

Sfaturi pentru viata – Ajuta.

A face ceva pentru altii este un mod excelent de a te simti bine, simplul fapt ca ai fost generoasa fiind o recopmensa pentru sufletul tau. Daca ai ceva folositor pentru altii, imparte, daca ai timp liber, petrece-l cu cei dragi. Cu cat oferi mai mult celorlalti, cu atat devii mai valoroasa.

Sfaturi pentru viata – Contureaza-ti planurile.

E bine sa nu pierzi din vedere lucrurile care iti doresti sa se intample. Sigur, faptul ca iti inchipui cum primesti premiul Nobel nu o sa te faca sa castigi unul, trebuie mai intai sa il meriti! Insa e folositor sa stabilesti ce e important pentru tine si sa te vizualizez reusind acel lucru, metoda functionand ca o motivatie imbatabila!

Sfaturi pentru viata – Pas cu pas.

Ce faci acum va determina urmatoarea actiune si e bine sa te concentrezi pe acest aspect. In loc sa reflectezi la trecut si la ce a fost, concentreaza-te pe viitor! Impaca-te cu ce s-a intamplat si nu poti schimba si concentreaza-te pe ce poti face de acum inainte. Surprizele nu vor intarzia sa apara!