cum sa faci sex incendiar

Secretul catre cum sa faci sex incendiar este chiar in mintea ta! Si astazi vei descoperi ce schimbare in gandurile si in emotiile tale trebuie sa faci, pentru o viata sexuala implinita. Pentru ca da, exista o legatura puternica intre ce gandesti si orgasm!

Daca vrei sa stii cum sa faci sex incendiar, ai ajuns unde trebuie. Am gasit pe MindBodyGreen metoda care te va duce mai aproape de implinirea sexuala.

Melissa Ambrosini este antreprenor, autor, vorbitor motivational si terapeut axat pe iubirea de sine. Misiunea ei este de a-i indruma pe oameni sa traiasca din inima, de a iubi pana si fricile ce uneori ne domina simturile.

Astazi, mai mult decat oricand, suntem deconectati – atat de la noi, cat si de la altii, desi avem atatea metode de ”apropiere”. Cu toate acestea, aceasta “conectare” digitala ne face sa ne simtim izolati si goi. Ca urmare, suntem dornici de profunzime, intimitate, conexiune si iubire, acum mai mult ca niciodata.

O parte importanta este conectarea cu iubitul. Iti doresti dragostea autentica, profunda, cu partenerul tau, iti doresti sa stii cum sa faci sex incendiar; vrei implinire si emotionala, si sexuala.

Dar exista o bariera care te impiedica sa descoperi cum sa faci sex incendiar. Acea bariera este tocmai mintea ta! Da, tu te auto-sabotezi!

Mai exact, criticul tau interior, care traieste intr-o stare constanta de frica, o face. Acele voci care spun: “Pari grasa! Nu-l lasa sa te vada la lumina, asigura-te ca stai intr-o anumita pozitie sa nu ti se vada celulita! Esti atat de dezgustatoare ca nu are cum sa te iubeasca! ”

Ei bine, acest gen de ganduri ruleaza in mintile multor femei. Si cum sa faci sex incendiar cand mintea ta este cu gandul la cat de ”nedemna” de iubire si implinire esti? Propunerea Melissei Ambrosini de la MindBodyGreen este sa alegi iubirea de sine.

Cum sa faci sex incendiar – Tu esti dragoste!

Starea ta naturala este dragostea. Dragostea este adevarul despre cine esti. Scrie-o. Memoreaz-o ca sa nu mai uiti niciodata. De ce? Pentru ca meriti! In ciuda a ceea ce spune criticul tau interior, esti demna de o viata completa – una plina de abundenta, iubire, conexiune si sex profund, minunat (daca asta e ceea ce doresti cu adevarat).

Daca vrei sa stii cum sa faci sex incendiar, incepe sa alegi iubirea in loc de frica si pregateste-te sa experimentezi o conexiune asa cum doar ti-ai imaginat. Iata ce te ajuta:

  1. Practica constientizarii

Fii constienta de ceea ce iti spune de fapt criticul tau interior. Esti/ nu esti destul de buna, suficient de slaba, suficient de inteligenta sau suficient de sexy? Noteaza.

Pentru multe femei, de cum intra in dormitor incepe dialogul critic sau care mai degraba, persecuta, de mai sus.

Cu toate acestea, de obicei, suntem atat de inconstienti incat nici macar nu suntem constienti de acest dialog intern negativ, asa ca nu putem face nimic sa il schimbam! De aceea, constientizarea tuturor vocilor tale critice este primul pas. Constientizarea este cheia! Odata ce stii vei invata sa cunosti. Apoi sa schimbi.

  1. Cum sa faci sex incendiar: uita de criticul tau interior!

Da, este o alegere sa ii inchizi gura criticului tau interior! Nu este vorba despre lupta cu el, asta provoaca o lupta interioara ce duce la tensiune si suferinta. In schimb, alege dintr-un loc de iubire si compasiune fata de propria persoana, sa iti vezi aceasta voce critica si sa o cunosti. Asa vei putea sa dai volumul mai mic.

  1. Alege dragostea in loc

Cum sa faci sex incendiar? Alege sa te intorci mai intai la tine. La iubirea de sine. Te vei deschide si va conta ceea ce simti, ce experientezi mai mult decat orice teama ca el nu te va iubi daca…

Deci, data viitoare cand criticul tau interior incearca sa apara si sa-ti spuna ca nu esti demn de o relatie sau ca totul este prea minunat pentru a fi adevarat, treci din nou prin procesul de mai sus. Merita!

Citeste si: Tehnici sexuale tantrice pentru o viata sexuala implinita

Foto: Guliver