cum sa fii atragatoare femeie barbati

Oricine are nevoie de putina charisma in plus. Exista cativa pasi simpli ca sa fii mai fermecatoare. Buzzfeed.com iti spune cum sa fii atragatoare.

Te descurci bine la interactiunile cu cei din jur, dar lucrurile pot fi intotdeauna mai bune. Ca sa fii mai fermecatoare poti sa inveti sa asculti, sa vorbesti si sa te conectezi mai bine cu oamenii. Iata cum sa fii atragatoare:

Cum sa fii atragatoare – 15 pasi simpli

1. Nu mai sparge gheata plangandu-te. E usor sa realizezi o conexiune cu cineva abia intalnit plangandu-te de birou sau de aperitivele de la o petrecere. Dar nu face asta. Ai putea sa pari o persoana negativa. Poti face o observatie pozitiva in loc.

Cum sa fii atragatoare – 2. Fa pe cineva sa se simta ca un expert. Daca vrei ajutorul sau parerea cuiva, fa-l sa se simta ca un specialist in domeniu. Spune-i, de exemplu, ca se descurca atat de bine la Excel inainte de a-l ruga sa te ajute cu un document.

3. Prezinta-i pe oameni cu un compliment. Daca faci prezentarile in orice situatie, gaseste ceva bun de spus despre fiecare. Ceva de genul “ea este fotografa despre care vorbesc atat de des” sau “cea care face cele mai bune prajituri pe care le-am gustat”.

Cum sa fii atragatoare – 4. Nu uita gandul cuiva daca este intrerupt. Daca te afli in mijlocul unei discutii aprinse si interlocutorul este intrerupt, nu uita sa il intrebi ce voia sa spuna in continuare. Demonstreaza ca il respecti si ca ascultai cu adevarat.

5. Tine mintele numele tuturor. Cateodata este greu sa tii minte numele cuiva daca faci cunostinta cu multe persoane. Incearca sa il repeti in gand sau cu voce tare.

Cum sa fii atragatoare – 6. Nu abandona niciodata persoana care te insoteste. Daca mergi al o petrecere si insotitorul tau nu cunoaste pe nimeni, s-ar putea simti coplesit de situatie. Fii langa el si ajuta-l sa se integreze in atmosfera!

7. Accepta complimentele. Daca cineva spune ceva pozitiv despre look-ul sau realizarile tale, nu incerca sa il contrazici cu orice pret, pentru ca de fapt pari sa nu ai incredere in tine. Multumeste si zambeste. Meriti!

Cum sa fii atragatoare – 8. Coboara-ti limba cand asculti. Daca vorbeste altcineva, odihneste-ti limba in partea de jos a gurii. Muschii tai faciali se vor relaxa, ceea ce le arata celorlalti ca esti interesata de ce zic. Si vei fi mai putin tentata sa intrerupi.

9. Nu vorbi cu nimeni cu mobilul in mana. Chiar daca nu te uiti la el, mobilul ii distrage atentia interlocutorului.

Cum sa fii atragatoare – 10. Vorbeste despre idei, nu oameni. Asa esti mai putin tentata sa te bazezi pe barfa in conversatii.

11. Nu te zgarci cu complimentele. Dar sa fie sincere. Daca iti vine vreun compliment in minte, spune-l!

Cum sa fii atragatoare – 12. Pune cat mai multe intrebari. Este cel mai usor mod de a mentine o conversatie si de a-i arata celui cu care vorbesti ca esti interesat de discutie. E simplu. Poti spune: “Dar tu?”

13. Mentine contactul vizual. Gaseste zona de mijloc intre holbat, fara clipit, si zona de incredere in tine, curioasa.

Cum sa fii atragatoare – 14. Cand vorbesti cu un grup, priveste-i pe toti cei din grup. Nu trebuie sa numeri cate 5 secunde de fiecare, dar incearca sa mentii lucrurile echilibrate.

15. Spune “Te rog” si “Multumesc”. Cu oricine ai vorbi, chiar si cu iubitul tau. Demonstreaza ca esti politicoasa si o persoana draguta.

Odata ce ai devenit mai fermecatoare, afla si cum sa arati sexy: Legile seductiei feminine pentru incepatoare