de ce ai dubii dupa o despartire

De ce ai dubii dupa o despartire? Ai intitiat despartirea voastra? Atunci pleaca linistita! Serios, nu te indemnam noi la drame ca in filme!

Insa daca relatia voastra de cuplu s-a destramat si iei decizia sa pleci, iar el e pasiv, nu ai pentru ce sta! Inceteaza sa mai ai dubii in ceea ce priveste decizia luata!

Citeste sfaturile celor de la Your Tango! Descopera de ce ai dubii dupa o despartire – si cum sa nu te uiti inapoi! Daca ai senzatia ca nu el este alesul tau si vrei sa explorezi si alte posibilitati, fa-o si nu te mai intoarce!

Daca tu esti aceea care a initiat despartirea, stii tu bine ca mai ai de caut pana sa ajungi la Mr. Right. Si atunci de ce ai dubii dupa o despartire? Daca v-ati despartit si te lasa sa pleci, atunci nu mai e de stat!

  • Te gandesti ca nu gasesti ceva mai bun si ca ar trebui sa accepti ce ai

In mod logic si rational stii foarte bine ca asta e solutia optima – sa isi vada fiecare de drumul sau. Ca vei mai gasi un partener, doi, trei mai buni.

Si ca el va gasi ceea ce isi doreste si ce merita. Insa, emotional vorbind, lucrurile scartaie! Te tot gandesti la ce a fost si parca nu te lasa sufletul sa rupi relatia voastra de cuplu.

De ce ai dubii dupa o despartire? Pentru ca iti tot reamintesti ca tu ai zis “Adio” si el te-a lasat sa pleci. Nici nu s-a chinuit prea mult.

N-a facut niciun efort sa te pastreze. Sigur ca amandoi va iubiti intr-un fel. Amandoi va doriti sa mearga. Si la fel de bine amandoi stiti ca oricat resuscitati iubirea voastra, e timpul sa o lasati “sa moara”.

Si totusi, parca ai vrea sa-l vezi ca fuge dupa tine pe strada. Parca ai vrea sa-ti spuna ca nu poate trai fara tine. Ca nu poate trai fara tine. Dar stii ca nu va face asta, pentru ca nu sunteti “meniti” sa ramaneti impreuna. Asa ca de ce ai dubii dupa o despartire?

  • Inca ai speranta ca totusi el ar putea fi acela!

Nu te simti vinovata ca simti asta! Si nu te gandi ca vinovatia aceasta e tocmai imboldul de a ramane in relatia asta care nu mai functioneaza. De altfel, iata de ce ai dubii dupa o despartire: te simti vinovata.

De ce? Cam de tot ce n-a functionat. De faptul ca nu-i mai dai o sansa. De faptul ca ati petrecut atata timp impreuna. Da, toti trecem prin asta si asa cum a trecut pentru altii, va trece si pentru tine! De ce ai dubii dupa o despartire cand stii ca relatia aceea n-a fost sa fie? Mai bine gaseste-ti fericirea in alta parte!

Citeste si: Despre frica de a lua o decizie: cum o depasesti cu gratie

Foto: Gulliver