fara iubit femeie in rochie

Atunci cand esti la granita dintre adolescenta si viata de adult, orice despartire te afecteaza si iti schimba radical viata, avand de suferit, de multe ori, si relatiile cu prietenii apropiati. La varsta asta nu e o tragedie sa fii fara iubit. Fii sigura ca e bine sa nu ai iubit chiar daca toate prietenele tale au!

Orice varsta are etapele ei peste care e bine sa nu sari, pentru a te dezvolta si a te pregati de toate provocarile pe care ti le aduce in fata viata. Editorii de la sheknows.com iti arata trei motive pentru care e bine sa fii fara iubit la o varsta atat de frumoasa. Nu trebuie sa te impacientezi daca nu formezi un cuplu cu cineva.

Fara iubit – Fericita singura, apoi fericita cu cineva

Fara iubit – O relatie nu te face sa te simti in siguranta. La varstele fragede, femeile se simt nesigure pe ele si nu de putine ori aleg sa-si gaseasca refugiul si sprijinul intr-o relatie. Dar daca asta e singurul lucru pe care ti-l ofera o relatie – faptul ca nu esti singura si atat, trebuie sa iti dea de gandit si sa-ti reconsideri alegerea. Sa formezi un cuplu nu-ti va rezolva problemele fundamentale de incredere in tine, asa ca mai bine ai incepe sa lucrezi la propria persoana, in loc sa te ascunzi intr-o relatie.

Fara iubit – Ai nevoie de timp pentru tine. Anii tineretii sunt aceia in care simti nevoia sa fii egoista si in care iti permiti sa o faci, fara sa fii criticata. Cand esti tanara si singura, ai o multime de oportunitati: te poti dedica studiilor, poti profita de internship-urile pentru studenti si poti face lucruri mai lejer decat daca ai fi intr-o relatie. E bine sa nu ai iubit cand oportunitatile profesionale sau de calatorii iti bat la usa; ai putea sa le ratezi daca el nu ar fi de acord cu ele!

Fara iubit – Trebuie sa te dezvolti. Daca la prima problema pe care o ai sau atunci cand pur si simplu te simti singura, te refugiezi intr-o relatie, ce vei face daca, dintr-un motiv sau altul, ea se va rupe? E important sa faci fata provocarilor de zi cu zi singura si sa iti dezvolti independenta, pentru ca astfel, cand vei alege sa iti incepi o relatie, o vei face pentru ca apreciezi un barbat pentru atuurile lui, nu pentru ca ai nevoi! La 20 e ani ai toata viata inainte sa fii parte a unui cuplu.Descopera-te, afla ce iti place, asuma-ti responsabilitati. Abia apoi vei fi cu adevarat pregatita!