Durerea trecutului sau cum renunti la barbatul pe care inca il iubesti

Durerea trecutului este apasatoare, o resimti in fiecare zi din viata ta si fiecare pas pe care il faci este insotit de o amintire care ti-a lasat un gust amar. Este un proces lung si dureros sa renunti la barbatul pe care inca il mai iubesti, iar aceasta experienta te poate schimba complet.

Daca ai investit foarte mult timp si sentimente pentru un barbat care nu mai face parte din viata ta, vei avea nevoie de o perioada indelungata sa iti vindeci ranile si sa lasi trecutul acolo unde ii este locul, scrie lifehack.org.

Durerea trecutului se face simtita in viata ta, sunt foarte multe amintiri care te fac sa te blochezi si care te impiedica sa iti construiesi o viata mai buna, in care el nu mai este prezent. Toate acele resentimente pe care le ai fata de el te impiedica sa vezi lucrurile care sunt cu adevarat frumoase in viata ta si te impiedica sa evoluezi.

Cum sa lasi in urma durerea trecutului si sa mergi mai departe

Daca vrei sa uiti de barbatul pe care inca il mai iubesti, in primul rand, este important sa iti blochezi toate acele amintiri pe care le ai impreuna cu el. Renunta sa mai faci asocieri de fiecare data cand intalnesti un barbat nou si incearca sa te bucuri mai mult de fiecare zi din viata ta.

Fiecare relatie este diferita si lasa in urma un bagaj emotional greu de carat, dar trebuie sa intelegi ce a insemnat pentru tine relatia cu el si sa iti doresti sa iubesti din nou. Deschide-ti inima in fata altui barbat si fii dispusa sa renunti la tot ceea ce te-a afectat. Poate ca nu vrei sa renunti acum la unele amintiri, insa durerea trecutului te va impiedica sa mergi mai departe, asa ca este important sa te vindeci.

Se spune ca exista un leac pentru orice boala, asa ca exista un leac si pentru o dragoste pierduta. Desigur, este nevoie de timp si efort, dar trebuie sa intelegi ca esti puternica si ca vei reusi sa mergi mai departe.

Familia si prietenii te pot ajuta

Sa renunti la barbatul pe care inca il mai iubesti inseamna sa ai foarte mult curaj si sa iti faci curaj sa pornesti incet pe un alt drum. O dragoste pierduta lasa rani adanci. Te vor incerca foarte multe sentimente si de foarte multe ori vei fi confuza. Iti va fi dificil sa crezi ca poti sa iti construiesti o noua viata, insa nimic nu este imposibil. Ai nevoie de sprijin moral si de prieteni care sa te incurajeze, dar si de familie si  hobby-uri care te ajuta sa fii ocupata.

Sa renunti la barbatul pe care inca il iubesti te va ajuta sa iti dovedesti ca esti capabila sa faci o schimbare importanta in viata ta. Te va ajuta sa intelegi ca esti puternica si ca meriti mai mult. Meriti mai mult decat o dragoste trecatoare, care ti-a lasat rani adanci, dureroase. Meriti sa iti vindeci trupul si sufletul si meriti sa fii fericita.

Viitorul este in mainile tale, asa ca trebuie sa lupti pentru ceea ce te ajuta sa evoluezi si sa fii fericita. Daca ai ales sa renunti la durerea trecutului, te va astepta un proces lung si dureros, dar rezultatele te vor incanta si te vor ajuta sa descoperi lucruri frumoase despre tine. Vei invata ca fericirea ta este pe primul loc si singurul tau scop va fi acela de a evolua.

Vei avea puterea sa imbratisezi un nou inceput si sa faci fata mai usor unor situatii care nu cu foarte mult timp in urma te puneau la pamant.

Daca ti-a placut articolul despre durerea trecutului sau cum renunti la barbatul pe care inca il iubesti, iata si un articol despre dragostea neimpartasita si durerea din spatele ei!

Foto: Guliver