ce inseamna daca esti dezorganizata.

Te critici de una singura pentru ca esti dezorganizata? Nu o mai face, pentru ca esti mai creativa si iesi mai usor din tipare decat prietenele tale organizate.

Ce crezi? Ca, daca esti dezorganizata, asta nu poate spune despre tine decat ca la tine acasa e mereu haos? Ca ai hainele imprastiate peste tot? Ca nu iti gasesti niciodata facturile cand ai nevoie de ele?

Daca esti dezorganizata in asa fel incat numai tu poti sa gasesti ce iti trebuie la tine acasa, iar iubitul te intreaba mereu pe unde ii sunt lucrurile, sa stii ca exista si unele avantaje. Higherperspectives.com a facut o lista scurta cu ce spune despre tine faptul ca esti dezorganizata.

Esti dezorganizata. Ce inseamna acest lucru

1. Ai un nivel mai ridicat de creativitate

Exista o multime de teste de creativitate care au aratat ca persoanele dezorganizate au multe puncte la capitolul umor și au talentul de a povesti sau de a spune povesti. Sunt persoane care gandesc diferit, „thinking outside the box”. Au mai mari sanse sa fie inventatori sau creatori.

2. Ai un IQ ridicat

Testele IQ au doua parti: verbal si practic. Etapa verbala presupune dezvoltarea unor idei din categoria „ce-ar fi daca”, gandire la nivel global, curiozitati. Se studiaza capacitatea de a lua informatii factuale si de a le folosi corect. Persoanele dezorganizate exceleaza la capitolul verbal. Nu sunt „legate” de norme sau metode traditionale de a face lucrurile.

3. Iti folosesti mai mult emisfera dreapta

Emisfera stanga e responsabila cu ratiunea, iar cea dreapta cu creativitatea. Nu inseamna ca esti mai putin inteligenta. Daca esti dezorganizata inseamna ca folosesti informatiile trecandu-le prin emisfera dreapta si ca, astfel, rezolvi problemele intr-un mod mai creativ.

4. Nu te poti concentra asupra unor lucruri plictisitoare

Daca esti dezorganizata si ai fost asa de mica, in mod sigur ai avut probleme la scoala. Pentru ca nu prea te interesau unele materii. Nu ai un IQ scazut, dimpotriva! Pur si simplu nu te intereseaza geometria si alte chestii plictisitoare.

5. Ai nevoie sa inveti mereu cate ceva

Esti dezorganizata? Atunci simti nevoia tot timpul sa inveti lucruri noi. Vrei sa intelegi mai bine lumea. Sau cel putin partile ei cele mai interesante. Dorinta de a invata mereu cate ceva devine aproape o adictie.

Acum ca stii ce inseamna sa fii dezordonata, afla si o Strategie pentru organizarea casei fara stres. Amuza-te!

FOTO: istockphoto.com