fazele lunare din ianuarie 2018

Fazele lunare din ianuarie 2018 ne vor influenta viata. Specialistii astrologi spun ca va fi luna plina de doua ori in prima luna a anului. Descopera cum te influenteaza luna de la Refinery 29.

In ianuarie, va fi luna plina de doua ori. Iar astrologii ne avertizeaza ca fazele lunare din ianuarie 2018 ne vor influenta viata. Nici bine nu scapam de Mercur Retrograd si abia ce scapam de cele mai nefaste zile din 2017 ca ne asteapta un alt fenomen astrologic puternic.

Intre 1 si 2 ianuarie va fi prima luna plina, asociata cu un flux de energie. A doua faza lunara in care astrul va fi plin este pe 31 ianuarie si va fi luna albastra.

Cunoscuta drept Luna Lupilor, Luna Foametei sau Luna Rece, luna plina din ianuarie ne ofera sansa de a reflecta la viitorul an.

In plus, daca vrei sa stii cum te influenteaza luna plina a lui ianuarie 2018, afla ca orice temelie incepi sa construiesti in perioada aceasta va rezista. Daca vrei sa gasesti un nou job, trimite CV-uri in aceasta perioada.

Ei bine, fazele lunare din ianuarie 2018 nu aduc numai vesti bune. A doua luna plina a lui ianuarie va avea o alta influenta asupra ta. Luna Albastra este conectata cu feminitatea divina, are o puternica influenta asupra psihicului si spiritualitatii. Asocierea spirituala cea mai profunda a Lunii Albastre este faptul ca ne face sa credem in a doua sansa.

A doua luna plina, cea Albastra, iti da inca o oportunitate sa iti scrii povestea asa cum iti doresti inainte de o noua luna. Energia lunara te ajuta sa iti duci planurile la bun sfarsit, asa ca profita de fazele lunare din ianuarie 2018, mai ales ca in februarie nu exista nicio luna plina.

Daca ai amanat o discutie importanta sau un proiect la care nu iti doreai sa participi in 2017, incepand de astazi este momentul oportun. Profita de cum te influenteaza luna plina. Rolul ei este sa aduca la lumina cele mai dure adevaruri si sa aduca in prim plan sentimentele ascunse.

Da-ti voie ca fazele lunare din ianuarie 2018 sa te influenteze in bine. Exprima-ti sentimentele si gandurile fara revolta si fara emotii negative. Expresia energiei lunii pline este de partea ta, ba chiar te va ajuta sa gasesti cuvintele potrivite.

Tot din punct de vedere spiritual, daca ai planificat un eveniment major, daca ti-ai dorit o seara numai pentru tine, un moment de rasfat, ca sa incepi februarie in forta, astrologii te sfatuiesc sa astepti vibratiile zilei de 31 ianuarie. Te vei incarca de energie pana la 1 martie.

Citeste si: Horoscopul anului 2018: cine sunt norocosii zodiacului in urmatoarele luni

Foto: Guliver