Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru c a iti pui in pericol relatia de cuplu! Nu e in regula sa umbli prin telefonul cuiva fara sa-ti dea voie!

Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru ca iti pui in pericol relatia de cuplu! Nu e in regula sa umbli prin telefonul cuiva fara sa-ti dea voie, chiar daca acel cineva e jumatatea ta! Citeste de ce, mai jos, din concluziile de la Elite Daily.

E dimineata si el s-a dus la baie. Observi ca telefonul lui mobil a ramas in pat. Auzi zgomotele din baie si deduci ca ai cateva minute la dispozitie pana se intoarce. Pana la urma ce rau faci daca te uiti in telefonul lui? E telefonul iubitului tau, nu? Poate vrei sa vezi cu cine vorbeste. Poate ce mesaje are. Poate ce numere de telefon. Poate vrei sa te convingi ca aseara chiar vorbea cu X, asa cum ti-a spus. E chiar asa de grav sa arunci un ochi? Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru ca nimic bun nu va rezulta din asta!

  1. Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru ca astfel nu va mai avea incredere in tine!

Probabil ca majoritatea oamenilor nu e deranjata daca unul sau altul le inspecteaza telefonul. Si poate ca multi ar spune ca te deranjeaza sa-ti caute cineva in telefon doar daca ai ceva de ascuns. Dar, pana la urma, telefonul mobil e un bun personal. Asa ca nu depasi limita!

  1. Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru ca poti gasi ceva care va distruge totul

Si daca afli ca iubitul tau te insala, ce te faci? Sau daca afli ca iti pregateste o surpriza frumoasa? Vezi, e cu dublu tais! Daca ai vreo suspiciune ca iubitul tau ar avea pe altcineva, mai bine vorbeste deschis cu el. Nu-i invada intimitatea.

  1. Sau nu poti gasi nimic!

Nu cauta in telefonul mobil al iubitului pentru ca, daca nu gasesti nimic, tot esti vinovata ca i-ai tradat increderea! Si ce-ai avut de castigat din asta?

  1. Reciprocitate! Pe asta e bazata orice relatie! Vrei sa se uite si el in telefonul tau?

Crezi ca, daca ai un motiv bun sa te uiti in telefonul lui, el nu are dreptul sa faca acelasi lucru? E cat se poate de echitabil ca si el sa-ti ia mobilul la puricat! Si tocmai tu i-ai dat puterea aceasta!

Mai bine intreaba-te de ce vrei sa ii verifici telefonul! De ce nu ai incredere in persoana iubita? Vrei sa te razbuni ca si el s-a uitat in mailul tau? Mai bine nu cauta in telefonul mobil al iubitului tau pentru ca orice bucatica de adevar ai castiga, vei pierde mai multe!

Citeste si: Ce faci cand apare gelozia in cuplu. Pasi concreti

Foto: iStock