Nu te mai scuza si o sa te aprecieze mai mult

Cand iti ceri drepturile intr-o relatie, cand tu iti doresti ceva si nu indraznesti sa-i spui partenerului de viata, te folosesti de scuze inainte de a-ti exprima nevoile? Nu te mai scuza! Evita acest obicei! Meriti sa fii fericita si pentru asta el va face aproape orice, nu?

Esti o femeie, o persoana cu nevoi si dorinte. Daca nu vrei sa vezi filmul pe care el vrea sa-l vizionati impreuna, este de ajuns sa-i spui. Nu trebuie sa gasesti o scuza buna, nu trebuie sa incepi o cearta si nu, nu trebuie sa te rogi sa te ierte ca nu ai aceeasi dispozitie ca a lui. Nu te mai scuza, ci spune-i in fata ce simti, zice yourtango.com. Te va aprecia si mai mult.

Cum functioneaza o relatie

O femeie frumoasa, desteapta si cu incredere in ea este in masura sa spuna “Nu!” cand nu isi doreste sa faca un lucru. Ne referim aici la toate femeile, pentru nu exista una care sa nu aiba un farmec aparte, care sa nu cucereasca prin idei sclipitoare. Problema noastra, a tuturor, sta in stima de sine, care cedeaza uneori si ne face sa ne vedem in oglinda altfel decat suntem. Si in acele momente avem mustrari de constiinta cand vedem barbatul superb de langa noi, pe care l-am vrea alaturi toata viata. Si pentru asta, suntem in stare sa-i acceptam aproape orice. Iar cand nu putem, ii cerem iertare, nu care cumva sa-l suparam cu ceva, nu? Gresit! Nu te mai scuza intr-o relatie! Te va vedea cu ochi mai buni daca nu o faci.

Facand mereu ce doreste el, uiti de tine, iar pe termen lung aceasta atitudine nu este benefica pentru niciunul dintre voi, cu atat mai mult pentru relatie.

Nu te mai scuza: comunica deschis si fara temeri

Stim cu totii ca, intr-o relatie, comunicarea este cheia. Discutiile, fie purtate pe un ton calm, fie aprinse, aduc rezolvari si impaca. Cel mai important, consolideaza relatia.

Cand te indragostesti nebuneste de cineva, uiti ce ai invatat macar in teorie despre comunicare. Iti este foarte greu sa-i spui iubitului ca azi nu ai chef sa faci dragoste cu el. Pur si simplu vrei sa faci altceva, dar ti-e teama sa nu o ia personal. Sa nu se supere si, mai grav, sa nu va certati, iar el sa plece in bratele altei femei. Ca asa ti-au spus tie femeile mai in varsta din familia si din viata ta.

Sa stii ca aceasta situatie se poate concretiza doar atunci cand el nu te iubeste si, deci, nu te merita. Altfel, daca esti sigura de sentimentele lui, fii convinsa ca va aprecia cand ii vei spune direct care sunt dorintele tale. Nu te astepta ca barbatii sa citeasca prin randuri, sa citeasca mintile femeilor! Nu sunt prea buni la capitolul acesta si n-are rost sa te lupti cu morile de vant.

Tu stii ce-ti doresc barbatii de la femei? 4 lucruri esentiale

Foto: Guliver