Oamenii toxici din viata ta ar trebui sa dispara si totusi se pare ca nu poti renunta la relatiile care iti fac rau. Iata care ar fi motivul pentru care ramai in relatii nefericite

Oamenii toxici din viata ta ar trebui sa dispara si totusi se pare ca nu poti renunta la relatiile care iti fac rau. Iata care ar fi motivul pentru care ramai in relatii nefericite. conform Elite Daily.

Stii ca iubesti pe cineva atunci cand iti este dor pe persoana respectiva. La fel de bine, cand incepi sa iti dai seama ca langa tine este omul nepotrivit, incepi sa simti ca trebuie sa rupi relatia. Dar se pare ca nu este atat de simplu sa scapi de oamenii toxici din viata ta.

Cand el este langa tine, nu mai zambesti asa de des, ba mai degraba barbatul de langa tine iti provoaca frustrari, crize de nervi si reprize de plans. Cum iti dai seama ca iubitul sau sotul este unul dintre oamenii toxici din viata ta?

Simti ca nu vrei sa-l mai strangi in brate, ba dimpotriva.

  • Te simti prinsa intr-o capcana.
  • Nu mai poti respira.
  • Pui la indoiala relatia voastra de cuplu si ai senzatia ca niciodata n-a fost iubire.
  • Ai sentimente amestecate.
  • Simti nevoia sa nu-i dai drumul niciodata, dar in acelasi timp stii ca trebuie sa renunti la el.

Desi nu vrei sa admiti asta, e timpul sa scapi de oamenii toxici din viata ta, pentru ca nu faci un favor nimanui prelungind agonia. Dar nu vrei sa te desparti de el. De ce ti-e greu sa renunti ?

  • Pentru ca durerea pe care o simti iti aduce aminte de iubirea pe care ati avut-o.
  • Pentru ca esti confuza: cum sa pleci cand persoana aceasta inca iti trezeste sentimente?

Nu e niciodata simplu sa renunti la oamenii toxici din viata ta. Dar trebuie! Si asta pentru ca pe masura ce stai intr-o relatie toxica, lucrurile se agraveaza si suferiti mai mult.

Nu poti sa rupi relatia. Nu poti si nu vrei sa ii spui ca s-a terminat. Refuzi sa renunti la relatia voastra. Si totusi asta nu schimba lucrurile. Nu schimba deloc faptul ca trebuie sa regasesti iubirea si sa te regasesti pe tine. Chiar daca relatia voastra de cuplu nu s-a terminat, este cu siguranta ruinata.

Citeste si: De ce ajungi intr-o relatie toxica. Explicatii psihologice

Foto: Guliver