SKINCODE Exclusive

Pastrand traditia preciziei si a puritatii elvetiene, SKINCODE Exclusive este o gama premium care are la baza un concept avansat de ingrijire a tenului care accelereaza regenerarea celulara, proces care incetineste odata cu inaintarea in varsta.

Ingredientul activ al gamei ACR-G2 este un complex organic alcatuit din peptide, minerale, vitamine si ingrediente organice cu o putere de penetrare sporita in straturile profunde ale pielii pentru a stimula secretia de colagen natural. Astfel, are o actiune vizibila de lifting si reduce eficient ridurile si liniile fine. Fiind un complex 100% vegetal acesta este foarte bine tolerat de piele, fara a avea reactii adverse. Mai mult, ingredientul activ imbunatateste fermitatea si tonusul tenului, restabilind nivelul ideal de hidratare al acestuia.

ACR-G2 stimuleaza procesul de regenerare celulara, testele clinice demonstrand cresterea ratei de innoire a celulelor cu pana la 27% in primele 11 zile de aplicare. Linia dermatocosmetica SKINCODE Exclusive integreaza ingrediente active patentate si se afirma ca o alternativa de succes la procedurile invazive, cum ar fi injectiile cu botox, peelingul chimic sau chirurgia plastica, gratie eficientei in atenuarea vizibila a semnelor de imbatranire a tenului.

Skincode Exclusive Prohibiting Ser Antirid (pret 289,80 LEI)

Ser multiactiv cu textura matasoasa, recomandat pentru toate tipurile de ten pentru a se aplica atat seara cat si dimineata, inainte de crema obisnuita.

Actiune si rezultate:
reduce ridurile si corecteaza imperfectiunile tenului;
efect de umplere a ridurilor si a liniilor de expresie; efect instant ce tine pana la 8 ore;
accelereaza functiile pielii care incetinesc odata cu varsta;
mentine echilibrul hidric al pielii;
lupta impotriva procesului de imbatranire al pielii;
imbunatateste vizibil textura pielii si confera fermitate in scurt timp de la utilizare;
ten mai radiant, intinerit si cu aspect neted.

Produsele din gama Skincode Exclusive sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro