secretele fericirii femeie

Uneori ai impresia ca fericirea este departe de tine si ca toti norii s-au adunat in viata ta? Roata se invarte si soarele va aparea mereu, insa, de multe ori, cand lucrurile se indreapta, ti se pare prea frumos sa fie adevarat si nu te bucuri din plin. Schimba asta si afla care sunt secretele fericirii!

Editorii de la elitedaily.com au alcatuit o lista de motive la care sa reflectezi si sa reconsideri parerea despre fericire. Fericire pe care o meriti. Nu o privi ca pe o stare trecatoare si nici nu te invinovati daca tu ai o perioada buna in timp ce oamenii din jurul tau sunt mai putin impliniti. Iata care sunt secretele fericirii.

Secretele fericirii – Analizeaza situatia pas cu pas

Secretele fericirii – E natural sa fii fericita. Traim in lumea opozitiilor, asa cum exista zi si noapte, cald si frig, tot asa e si cu emotiile! Uneori esti trista, alteori vesela. E normal sa fie asa si e natural sa fii fericita! Exista numeroase motive pe lumea asta care te fac sa zambesti, asa ca nu le ignora si nu cauta o “cauza” majora. Nu trebuie sa fie un eveniment special in viata ta, te poti bucura de mici intamplari cotidiene.

Secretele fericirii – Negativismul este toxic. Nu te otravi singura! Daca astepti mereu ca lucrurile sa mearga rau, atragi energii negative si sunt toate sansele sa iti confirmi parerile. Iti faci o defavoare daca adopti o atitudine negativa, atragand stresul in viata ta.

Secretele fericirii – Bucura-te de fiecare moment. Nu stii niciodata cand este perioada cea mai potrivita pentru a fi fericita. Poate fi scoala generala, liceul, varsta de 37 sau 42 de ani. Adevarul e ca nu exista o reteta care sa iti spuna cand vei fi cea mai fericita, iar cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te bucuri de ce ai. Da-ti voie sa fii fericita!

Secretele fericirii – Dezvolta-ti rezistenta la nefericire. Daca se intampla ceva rau atunci cand esti optimista, ai toate sansele sa iesi „nesifonata“ din cele mai grele situatii, gasind o solutie mai rapida. E mult mai usor sa te confrunti cu evenimente nefericite atunci cand esti puternica si pozitiva.

Secretele fericirii – Fericirea este contagioasa. Poti si ar fi bine sa inspiri oamenii cu zambetele tale. Atunci cand esti fericita, radiezi si ii atragi pe ceilalti in jurul tau. Poate multi oameni pe care ii cunosti trec printr-o perioada extrem de dificila, iar tu ii poti ajuta, chiar fara sa stii, avand o atitudine pozitiva!

Secretele fericirii – Meriti sa fii fericita. Viata inseamna suisuri si coborasuri, momente de nebunie, un ritm ametitor si nu e surprinzator ca uneori iti pare ca pierzi controlul. Viitorul este imprevizibil, iar trecutul iti da batai de cap din cand in cand. Nu uita ca meriti sa fii fericita, sa zambesti si sa te bucuri de lucrurile bune din viata ta!