Semne ca vrea sa faceti dragoste ACUM!

Limbajul trupului trebuie invatat fie ca esti la inceput de relatie, fie ca ai deja ani buni de cand esti casatorita. Nu de alta, dar n-ai vrea sa ratezi nicio secunda de iubire pe care ti-o poate oferi iubitul tau. Ca sa-ti dai seama cand isi doreste sa ajungeti pe culmile placerii, fii atenta la aceste semne ca vrea sa faceti dragoste!

Se intampla ca dupa o zi dificila sa nu mai ai chef de sex, iar el, dimpotriva, sa se gandeasca numai la trupul tau. Ii poti citi gandurile, fiind atenta la aceste semne ca vrea sa faceti dragoste, si, cine stie, poate te ajuta sa uiti de grijile de peste zi. Cei de la yourtango.com le-au enumerat si detaliat pe intelesul tuturor.

Observa-i respiratia

Dupa ritmul respiratiei iti poti da seama oricand ca vrea sa se apropie mai mult de tine. Este studiat faptul ca oamenii, atunci cand doresc sa faca dragoste, au tendinta sa respire mai lent si mai profund.

Fii atenta la tonul vocii

Cand vocea lui devine dintr-o data senzuala si grava, in acelasi timp, e semn ca te vrea in bratele sale. O sa observi si usoare inflexiuni ale vocii, care ii tradeaza aceeasi pofta nebuna de a face dragoste.

Uita-te in ochii lui

Da, ochii sunt, pe buna dreptate, oglinda sufletului. Asa ca, in momentul cand el te priveste insistent si „intermitent“, nu mai incape niciun dubiu ca vrea sa te iubeasca.

Se apropie usor de tine

Cand se incinge putin atmosfera, este de ajuns sa observi cum iubitul tau se apropie usor de tine, ca sa te poate auzi si urmari mai bine. De fapt, el vrea sa miroasa parfumul pielii tale si al parului, sa iti simta caldura corpului. Daca sunteti undeva, in oras, la masa, si ajunge pana in momentul in care iti atinge usor piciorul ori mana, e clar ca vrea sa te duca mai repede in asternuturi.

Alte semne ca vrea sa faceti dragoste

Sunt seri cand doar cu un masaj puteti aprinde flacara pasiunii. Alteori, trebuie sa gatesti mancarurile sale preferate, apoi sa-l inviti la un pahar cu vin, sorbit printre complimente.

Tu cum iubesti? Exista 7 tipuri de iubire!

Foto: Guliver