statusuri de pe facebook

Am aflat de pe Elite Daily cate statusuri de pe Facebook ar trebui inventate pana la oficialul “intr-o relatie cu”. Desi unii ar zice ca ele s-ar situa in “E complicat”, iata ce ar putea sa insemne relatiile acelea deloc traditionale, prin care toate femeile care nu sunt implicate intr-o relatie serioasa trec. Ce te faci cu tipul acela pe care abia l-ai cunoscut, exista chimie si va trimiteti mesaje de vreo doua zile in continuu? El la ce status intra?

Statusuri de pe Facebook pentru situatiile intermediare

 • M-am combinat cu un tip de vreo doua luni, dar nimic mai mult. Nu avem o relatie serioasa!

Se intampla asta de cateva luni, dar lucrurile nu au evoluat in ceva mai serios.

 • Ne trimitem mesaje non-stop, dar ne vedem foarte rar

Daca ti s-ar fura telefonul si cineva ar citi mesajele dintre voi, ar crede ca sunteti iubiti. Si totusi, voi doar comunicati mult via mesaje dar probabil ati stat fata in fata doar cateva ore adunat.

 • Nu ne vedem cu alte persoane, dar nici nu suntem oficial intr-o relatie

Ati avut discutia aceea legata de “ne vedem exclusiv doar noi doi?”, dar n-ati ajuns si la discutia legata de “Uhm… si suntem iubiti sau amici sau…?” Da, aveti periute de dinti la casa celuilalt si uneori vorbiti si cu mamele, dar intrebarea oficiala n-a sosit. Daca ne intrebi pe noi, ar trebui sa se schimbe statusul automat in “Intr-o relatie cu X” dupa 3 luni de la incepere.

Va tot intalniti si alea-alea. Dar de fiecare data cand apare discutia de “mai mult”, eviti si tot eviti!

 • Posibil sa fiu intr-o relatie exclusiv cu X, dar nu sunt prea hotarata, vreau sa am si alte optiuni

Ar trebui sa va vedeti doar voi doi. Fara alti parteneri. Dar nu stii prea bine cu cate iese el si nici cu cati iesi tu. Vrei sa nu fii dezamagaita daca lucrurile nu ies cu X? Ai grija sa nu fii dezamagita si de restul!

 • Iesim in oras cand suntem plictisiti, dar nu suntem interesati

Statusuri de pe Facebook care nu exista, dar care ar trebui inventate? Acesta este unul din ele. Practic, nu faceti niciun efort sa iesiti in oras decat atunci cand sunteti plictisiti. E clar ca nu va placeti!

 • Suntem impreuna cand bem, dar nu si a doua zi

Ce ar spune statusul de pe facebook daca v-ati combina mereu cand aveti cateva pahare la bord dar cum va vedeti a doua zi, “fara alcool”, treceti pe partea cealalta a strazii? Pai asta ar spune!

 • Ne pupam ametiti la bar de fiecare data cand ne vedem

Cand sunteti in oras si ati baut sunteti atrasi unul de celalalt. Faceti sex? Nu. Faceti vreun efort sa va vedeti si treji? Nu! Ciudata treaba!

 • Ne-am combinat pe o aplicatie de dating, ne trimitem mesaje, dar refuzam sa ne vedem

Da, ar putea fi acela, unicul, sufletul tau pereche. Si da, vorbiti atat de des si atat de mult! Dar cand e vorba de intalnire in carne si oase parca devine prea real. Nu-i asa?

 • Despartita de iubit, dar inca mai vorbim si ne combinam

Statusuri de pe Facebook care nu exista, dar care ar trebui inventate? Acesta ascunde un adevar: ii folosesti pe altii sa-l faci gelos pe el.

 • Ma intalnesc cu X, Y si Z

Si cam atat.

 • Nu suntem impreuna, dar sunt foarte indragostita de X

Iata ce ar spune statusul de pe facebook daca toti ceilalti barbati ti-ar fi indiferenti.

 • Ne cautam cand suntem cu chef de sex

Noaptea tarziu si ai chef de sex. Il suni. Si vice-versa. Dar mai departe de atat…

 • Prieteni buni (care se combina la betie)

Daca esti prietena buna cu el si uneori faceti sex cand beti un pahar de vin… iata ce ar spune statusul de pe facebook despre relatia voastra. Tu esti multumita astfel?

 • Incerc activ sa trec peste relatia cu Y

Nu sunteti ca fostii iubiti care inca isi vorbesc si mai fac sex impreuna, ba chiar la polul opus! Iti pui toata energia in a nu face asta! Vrei de-a dreptul sa-l uiti!

 • Tipa cealalta a lui X

Ce ar spune statusul de pe facebook daca tu ai fi “condimentul” din felul principal servit zilnic de catre X? Pai asta ar spune!

Daca iti place articolul cu 16 statusuri de pe Facebook care nu exista, dar care ar trebui inventate, citeste si: Iubitul tau nu afiseaza relatia voastra pe Facebook? Afla motivele!

Foto: iStock