protejarea telefonului mobil

In fiecare zi vorbesti la telefon, scrii mesaje, citesti ce se mai intampla prin presa, faci agenda de lucru pentru ziua urmatoare si te bucuri de tehnologie cu orice prilej. Pentru a face in continuare acest lucru, iata ce trebuie sa stii despre protejarea telefonului mobil.

Un studiu britanic arata ca telefoanele sufera diverse accidente inca din primele zece saptamani petrecute la posesorii lor. Invata sa nu faci parte din statistica si iata ce trebuie sa stii despre protejarea telefonului mobil. Inspira-te din sfaturile de la purewow.com, pentru a le aplica in cazul tau!

6 sfaturi pentru protejarea telefonului mobil

1. Foloseste o husa pentru protejarea telefonului mobil. Daca nu mergi cu masina fara sa porti centura de siguranta si nu iesi cu bicicleta fara sa ai o casca, de ce nu ai proteja si unul dintre cele mai folosite dispozitive digitale din viata ta? Alege o husa sic pentru telefonul tau, mareste-i durata de functionare si totodata ai grija de aspectul lui.

2. Nu-l purta in buzunarele de la pantaloni. Presupun ca ai auzit de cazul telefoanelor indoite din acest motiv. Obisnuieste-te sa-l porti in geanta, intr-un loc ferit, cum ar fi intr-un buzunar mic cu fermoar. Este mai usor de gasit si totodata mai sigur.

3. Pentru protejarea telefonului, e mai bine sa nu tastezi in timp ce mergi. E tentant sa impartasesti informatii cu alti oameni mereu, chiar si atunci cand traversezi strada sau te plimbi pe trotuar. Dar e o alegere proasta! Pe langa faptul ca te expui unor pericole mari, nefiind atenta la ce se intampla pe jos, se poate spune ca esti dependenta de telefonul tau.

Protejarea telefonului mobil: cum sa te bucuri de el mai mult timp

Protejarea telefonului – 4. Fereste-l de socuri. Daca vrei sa inveti cum sa iti protejezi telefonul, trebuie sa-ti imaginezi urmatorul scenariu. Stii situatia in care esti in masina, tii telefonul pe scaun si atunci cand iesi, cade pe asfalt? Ei bine, ai grija sa nu se mai intample acest lucru. Gaseste-i un loc in masina unde sa-l tii – poate sa fie suportul de pahare. Si, evident, niciodata nu tasta in timp ce mergi!

5. Stai departe de apa. Marea, cada din baie, piscina – fereste-te sa stai aproape de ele avand telefonul in mana. Lasa-l, in schimb, in locuri ferite de umezeala si inlocuieste-l cu altceva care sa iti capteze atentia, cum ar fi o carte.

Protejarea telefonului – 6. Stai departe de telefon daca ai baut alcool. Alcoolul si tastarea mesajelor ar trebui sa fie o combinatie interzisa! Daca esti prea ametita sa-ti amintesti codul de siguranta, categoric nu esti apta sa trimiti un mesaj, pentru care s-ar putea sa nu te bucuri a doua zi!

Daca vrei sa il protejezi intr-un mod cool, iata cum pot accesoriza husa telefonului cu tinutele de vara!