Treci cu bine peste iarna cu ajutorul acestor citate

Te simti mai greoaie, molesita tot timpul, lipsita de energie. Din cauza frigului de afara, parca nu-ti mai vine sa iesi din casa si ti-ai dori ca si oamenii sa hiberneze, la fel ca ursii. Poate ai nevoie de un mic impuls ca sa treci cu bine peste iarna. Mindbodygreen.com it propune cateva citate inspirationale care iti vor da imboldul de care ai nevoie. 

Poti sa printezi aceste citate si sa le lipesti pe oglinda din baie sau oriunde ies in evidenta in casa ta, dis de dimineata.

5 citate inspirationale ca sa treci cu bine peste iarna

1.Nu te indoi vreodata ca o mana de oameni rationali si perseverenti pot schimba lumea. Acesta este singurul lucru care a schimbat lumea vreodataMargaret Mead.

Daca simti ca tu nu contezi, gandeste-te ca poate asa au crezut toate numele care au intrat in istorie. Pana cand s-au decis sa faca ceva si au si inceput!

2.Daca te gandesti ca poti sau daca te gandesti ca nu poti… tot ai dreptate!  – Henry Ford.

Perspectiva ta conteaza! Daca ai incredere in tine, vei reusi. Daca nu ai incredere in tine, ar fi greu sa reusesti. Asa ca incearca sa inclini balanta pe partea pozitiva!

3.Fa primul pas cu credinta. Nu trebuie sa vezi toata scara. Doar sa faci primul pas. – Martin Luther King Jr.

Ai incredere ca lucrurile se vor aranja. Nu trebuie sa ai un plan pentru toata viata. E bine sa fii deschisa la necunoscut. Dar, pentru a reusi ceva, trebuie mereu sa incepi, oricat de mici ar fi pasii tai.

4.Cea mai puternica arma este sufletul omenesc in flacari.Ferdinand Foch.

Orice ai face, nu uita sa pui multa pasiune acolo!

5.Sa nu crezi ca poti indruma calea iubirii, pentru ca iubirea, daca te considera demn de ea, iti ghideaza ea drumul.Khalil Gibran. 

Nu incerca sa controlezi toate aspectele vietii tale, mai ales iubirea. Lasa universului putin spatiu sa aduca magia la tine!

Foto: iStock.

Daca vrei mai multa inspiratie, iata si 10 citate de la oameni celebri care iti redau speranta