Venus retrograd

Viata de cuplu se schimba in 2017. O spun astrele. Si mai ales o spune un detaliu foarte important in horoscopul iubirii pe 2017: Venus retrograd! Ce inseamna asta? Citeste mai jos ce am aflat de pe Bustle.com.

Cu siguranta in ultimul timp ai auzit multe despre planete retrograde. Dar viata de cuplu se schimba in functie de astre? Ei bine, cand vine vorba de Venus, planeta iubirii, a relatiilor si a valorilor personale, raspunsul este DA. Venus nu a fost retrograd deloc anul trecut, insa acum, in aceasta pozitie, aduce multe schimbari in vietile amoroase.

Daca esti novice in ale atrologiei, dar vrei sa afli ce iti rezerva astrele si cum viata de cuplu se schimba, hai sa-ti spunem ce inseamna mai exact “retrograd”. Planetele au o miscare de rotatie in jurul Soarelui, dar cand sunt retrograde nu inseamna exact ca se intorc invers. Ci doar ca pare, de pe suprafata Pamantului, ca ele se rotesc in sens invers.

Unele planete sunt retrograde mai des (Mercur, cel de rau augur cand e retrograd!, face asta de trei-patru ori pe an!). In ceea ce o priveste pe Venus, planeta este deja retrograda de pe 4 martie. Si pana pe 15 aprilie putem vedea efectele in relatiile amoroase. Viata de cuplu se schimba sub efectele lui Venus retrograd. Ultima data cand Venus a fost retrograda s-a intamplat de la 25 iulie pana la 6 septembrie 2015. A trecut ceva timp!

Venus retrograd se intampla o data la 18 luni si tine intre 40-43 zile de fiecare data. Este destul de rar sa se intample ca venus sa fie retrograd, iar urmatoarea perioada va fi de la 5 octombrie la 16 noiembrie 2018. Pana la viitorul ce pare destul de indepartat, hai sa vedem ce putem transforma acum in relatia noastra. Hai sa vedem cum putem condimenta relatia! Hai sa vedem viata de cuplu cum se schimba pana in aprilie!

Viata de cuplu se schimba sub influenta lui Venus retrograd. Si asta pentru ca o luna si jumatate este timp suficient sa actionezi in viata ta amoroasa. Daca vrei sa schimbi ceva, acum este momentul!

Ce inseamna asta in fiecare zi? Venus retrograd trebuie folosit ca o perioada de planificare. Viata de cuplu se schimba pentru ca poti re-evalua sentimentele. Fie ca vorbim de relatii platonice, de relatii de prietenie, dar mai ales de relatiile de iubire, este perioada optima sa le analizam. Sa vedem ce ne aduce fiecare relatie si ce inseamna pentru noi. De asemenea, este important sa asteptam pana la 15 aprilie, cand Venus se misca direct, pentru a lua decizii importante.

Viata de cuplu se schimba in aceasta perioada pentru ca vei vedea mai clar lucrurile. Ti se vor schimba scarile de valori si perceptiile in ceea ce priveste viata romantica.

Desigur, asta poate avea un impact pozitiv sau un efect negativ. Viata de cuplu se schimba si daca aveti o relatie tumultoasa (stiti voi, “It’s complicated”), lucrurile pot aluneca spre mai rau sau pot deveni mai bune.

Viata de cuplu se schimba si nu doar ea! Sau mai bine zis, nu ea! Ci perceptiile noastre. Felul in care gandim si simtim. Nu te astepta sa iti raspunzi in primavara aceasta la intrebarea “Cine sunt?” in perioada de 42 zile cat Venus este retrograd. Dar profita de aceasta perioada optima sa te intorci in tine, sa vezi cine esti. Cu atentie, delicatete si rabdare!

Citeste si: Horoscopul lunii martie 2017. Se anunta oportunitati pe toate planurile!

Foto: Guliver