zodii care se potrivesc cu Balanta

Descopera in materialul de mai jos cateva zodii care se potrivesc cu Balanta. Daca iubitul este Balanta si vrei sa stii daca puteti forma un cuplu de cursa lunga, iata cateva posibile raspunsuri. Afla cum este Balanta in dragoste, dar si alte lucruri interesante, de la specialistii astrologi Astro Reveal.

Care sunt acele zodii care se potrivesc cu Balanta? Cum este barbatul Balanta? Daca esti Balanta, cu ce zodii esti compatibila si de care sa fugi? Ce semn zodiacal este partenera potrivita pentru Balanta?

Zodii care se potrivesc cu Balanta

Intrucat Balanta este, poate, cea mai agreabila zodie, si cu siguranta cea mai amabila din horoscop, putini oameni se inteleg rau cu ea. Singurul impediment pentru Balanta in dragoste sunt oamenii ce isi doresc ceva mai mult „continut”. De aceea, printre acele zodii care se potrivesc cu Balanta se numara persoanele care cauta pace si armonie intr-o relatie, si nu dramatism, provocari si stari conflictuale.

Balanta este semn de aer si i se potriveste cu siguranta un alt semn de aer. Specialistii spun ca Balanta in dragoste are nevoie de Gemeni sau Varsator. Intre aceste zodii care se potrivesc cu Balanta si semnul echilibrului exista armonie si compatibilitate peste normal.

Cu ce zodii esti compatibila daca esti Balanta? Atat Gemenii, cat si Varsatorii sunt variante optime, intrucat aveti acelasi mod de gandire, sunteti oameni obiectivi si care se orienteaza pe relatiile cu oamenii. Aveti aceleasi valori.

Daca iubitul este Balanta, insa nu esti nici Gemeni si nici Varsator, afla ca Balanta in dragoste este potrivita si cu Sagetator si Leu. Abilitatile de a cauta armonia cu Balanta fac din Sagetator si Leu zodii care se potrivesc cu Balanta. Balanta este logica, iar semnele de foc pot fi ideale, pentru ca o imping pe Balanta sa actioneze.

Barbatul Balanta se potriveste cu femeia Balanta?

Este ca si cum s-ar privi in oglinda. Sigur ca au aceleasi calitati si valori de viata. Insa au si aceleasi defecte. Din punct de vedere sexual, Balanta este atrasa de alta Balanta. Ii place calmul si duiosia, sarmul si inteligenta, caracteristici pe care de altfel le poseda. Daca, insa, exista trasaturi pe care nu le place la sine, nu le va accepta la partener.

Cele mai putin compatibile semne zodiacale cu Balanta in dragoste

Desigur, zodia de aer, cea mai echilibrata, va cauta similaritati la partener. Adesea, insa, va fugi de aceste trasaturi pe care le poseda. Insa, spun astrologii, solutia nu este sa aleaga un semn zodiacal antagonic.

De aceea, in lipsa unor trasaturi care sa balanseze caracteristicile opuse Balantei, ea trebuie sa se fereasca de Rac si Capricorn. Adesea, diferentele dintre ei sunt atat de mari, incat sansele de a fi compatibili presupun prea mult efort. Dintre cele doua semne, Capricornul este cel mai nepotrivit, pentru ca mereu este relaxat si cauta compania constanta a iubitului. Stilul workaholic si bazat pe autodisciplina al Capricornului nu o atrage pe Balanta. Adesea, compatibila cu Balanta poate fi si zodia Pestilor.

Zodii care se potrivesc cu Balanta, desi sunt opuse ca temperament

Cu ce zodii esti compatibila ca Balanta? Poti gasi partenerul de cuplu si intr-o zodie diametral opusa, desi neconflictuala. De aceea, Berbecul poate fi o varianta. Tocmai pentru ca intre voi se creeaza un magnetism, un yin-yang si o dinamica extrem de placuta.

Barbatul Balanta poate fi atras de semne zodiacale vecine

Fecioara si Scorpionul pot relationa bine cu Balantele. Aceste semne zodiacale pot avea mai multe in comun decat crezi.

Si, desi, nu s-ar spune, o afinitate au Balantele si pentru Tauri. Amandoi sunt guvernati de Venus si cauta pacea, armonia si confortul. Ambele se bucura de compania reciproca si au abilitatea de a gasi momentele autentice de conexiune.

Citeste si: Fereste-te de aceste zodii care manipuleaza

Foto: Guliver