Antrenamentul personalizat de fitness. Functioneaza sau nu?

Te-ai hotarat sa faci sport? Antrenamentul personalizat de fitness, la sala sau acasa, poate sa dea rezultate rapid daca iti asculti antrenorul.

Cand vrei sa slabesti si nu stii de unde sa incepi, iei in calcul si varianta unui antrenament personalizat de fitness. Il poti face la sala sau, daca ai aparate, chiar si acasa. Apoi mai ramane sa alegi un antrenor bun. Dar succesul depine doar de antrenor?

Daca ai o atitudine pozitiva, antrenorul personal te poate ajuta sa obtii rezultate impresionante, scrie Huffingtonpost.com. Succesul depinde insa de tine: daca il asculti sau nu si daca faci ceea ce iti spune.

Antrenamentul personalizat la sala sau acasa

Antrenamentul personalizat la sala presupune ca un antrenor sa iti dea instructiuni despre cum sa faci corect exercitiile, sa iti urmareasca progresul si sa se asigure ca folosesti cum trebuie aparatele de fitness. Cand optezi pentru un antremanet personalizat la sala, tu nu ai altceva de facut decat sa te prezinti acolo si sa ii acorzi atentie antrenorului. Nu trebuie sa iti mai bati capul cu planul de exercitii.

Un alt motiv pentru care antrenementul personalizat e o varianta de luat in calcul cand vrei sa slabesti, dar stai prost cu vointa, este ca antrenorul poate veni si acasa. Asa ca, daca preferi sa stai in casa si ai aparate de fitness, vine sala la tine acasa. Unii oameni nu vor sa fie in public cand fac sport, iar in cazul acesta antrenorul personal e cea mai buna alegere.

In felul acesta, nici nu ai cum sa mai chiulesti de la ora de sport. Pentru ca nu prea o sa-ti vina sa-i spui antrenorului sa plece in momentul in care iti bate la usa.

Cum obtii efectul maxim

Antrenamentul personalizat la sala sau acasa depinde strict de tine si de antrenor. Daca voi puteti lucra ca o echipa, o sa slabesti rapid, o sa ai o musculatura tonifiata si te vei mentine mult timp.

Pentru asta, e nevoie sa mergi la sala sau sa faci sedintele de sport acasa, sa urmezi indicatiile antrenorului, sa te concentrezi pe incalzire si sa faci cum trebuie indicatiile date pentru perioada de dupa antrenament.

Daca nu cooperezi cu antrenorul, rezultatele vor intarzia sa apara. De exemplu, degeaba te duci la sala si faci exercitiile, daca nu urmezi planul alimentar sugerat de antrenor.

Dar, daca faci cum trebuie tot ceea ce tine de antrenamentul personalizat – exercitii si dieta – te vei simti mai plina de energie, vei slabi si iti vei tonifia masa musculara.

Asa ca, daca esti hotarata sa iti asculti instructorul, antrenamentul personalizat nu are cum sa nu dea rezultate.

Acum ca stii cum te ajuta antrenorul personal, afla si care sunt cele mai frecvente Greseli la sala de fitness, ca sa nu te sabotezi singura.

FOTO: Guliver

Daca ti-a s-a parut util acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!