Acidul hialuronic este ideal pentru marirea buzelor

Iti doresti buze mai pline si te gandesti sa apelezi la ajutorul unui estetician? Inainte sa iei o decizie, iata ce ar trebui sa stii despre injectiile pentru marirea buzelor. Aproape toate procedeele de augmentare prezinta riscuri.

Maria Zaborniak scrie pe sheknow.com, ca in cei 17 ani de experienta in injectarea de solutii de umplere in buze a auzit si vazut multe. Dar intrebarile legate de marirea buzelor au venit a doua zi dupa interventie, nicidecum inaintea procedurilor. De aceea, specialistul enumera care sunt reactiile care apar dupa interventie.

Botoxul remodeleaza subtil volumul buzelor

Materialele lichide sau gelatinoase care se implanteaza in piele umplu ridurile de langa gura, mai evidente la fumatori, si modifica discret volumul buzelor. Deci nu te astepta la schimbari spectaculoase!

Acidul hialuronic este ideal pentru marirea buzelor

Cele pe baza de acid hialuronic sunt perfecte pentru augmentarea buzelor. Le confera un aspect catifelat si, daca este nevoie, pot fi ajustate cu un produs numit hialuronidaza.

Trebuie sa tii cont de raportul buze-fata

Sa zicem ca vrei sa ai buze pline si senzuale ca ale vedetei americane Kylie Jenner. Daca buzele tale sub subtiri si mici, interventia nu este posibila. Cel mult, volumul va fi putin ajustat si forma buzelor se va apropia intr-o oarecare masura de cea a buzelor lui Kylie. Altfel, daca insisti, te poti alege cu buze inestetice in raport cu fata. Imagineaza-ti o femeie cu buze cu volum exagerat, incadrate intr-o fata mica, de copila.

Injectiile pot fi dureroase

In cele mai multe cazuri, in timpul interventiilor apare un disconfort usor de suportat pentru unii, mai greu, pentru altii. Exista, insa, produse care amortesc putin buzele in timpul procedurii. De asemenea, inainte si dupa injectii se pot folosi pentru atenuarea durerii cuburi de gheata.

Se resorb

Asta depinde de cateva obiceiuri. Iti place sa-ti faci zeci de selfiuri pe zi si iti tuguiesti buzele cand faci cadrele? La intalnire, il saruti cu foc si des pe iubitul tau? Trebuie sa stii ca noile tale buze nu vor ramane pentru multa vreme astfel. Acidul hialuronic se resoarbe mai repede, daca nu vei „lasa buzele in pace“, spune Maria Zaborniak.

Injectiile de umplere nu sunt permente

Sunt solutii de umplere semi-permanente si altele permanente. Evita-le pe cele definitive, pentru ca stimuleaza cresterea colagenului si se pot dezvolta, astfel, noduli pe care doar chirurgical ii mai poti indeparta. Cel mai sigure sunt injectiile cu acid hialuronic care dureaza pana undeva la 12 luni, in functie de cantitatea injectata.

Nu trebuie neaparat sa le injectezi. Daca ai buze subtiri le poti „mari“ cu aceste trucuri eficiente de machiaj!

Foto: Guliver

Daca te-a ajutat acest articol, da un like paginii noastre de Facebook si aboneaza-te la newsletter si astfel o sa ai parte de alte articole si mai interesante!