Tu alegi cosmeticele potrivite pentru tenul tau? Daca vrei ca machiajul sa arate impecabil si sa fie si rezistent, cel mai bine ar fi sa optezi pentru acele produse create special pentru nevoile pielii tale!

Indiferent ca vorbim despre un fond de ten care nu a avut nuanta potrivita, un ruj care se intindea peste tot sau un corector ce nu-si facea efectul, fiecare femeie a cumparat macar o data cosmetice care nu erau potrivite pentru tenul ei.

Daca nu esti atenta atunci cand achizitionezi cosmetice, te poti confrunta cu mici probleme, ca cele mentionate mai sus. Incearca sa ai cat mai multa rabdare cand pleci in cautarea unui fond de ten sau a unui corector si verifica mai atent textura rujului pe buzele tale atunci cand il incerci. Astfel nu va trebui sa mergi sa iti cumperi alte produse, doar pentru ca celelalte nu au fost potrivite.

fardurile potrivite pentru tenul tau

In cazul in care anumite produse nu functioneaza asa cum ti-ai imaginat pe pielea ta, nu inseamna ca ele nu sunt bune. Pur si simplu, nu ai ales varianta potrivita pentru tenul tau!

Pentru a te ajuta sa-ti dai seama daca folosesti cosmeticele potrivite pentru tenul tau sau nu, ti-am pregatit mai departe o lista cu efectele neplacute ale acestora: