Cum alegi fondul de ten atunci cand faci cumparaturi online? Trebuie sa fii atenta la cateva detalii precum: nevoile pielii tale, tonul acesteia si posibilitatea prin care poti returna produsele in cazul in care nu ti se potrivesc.

Nu toata lumea are timp sa mearga in parfumerii si magazine de profil pentru a-si cumpara produse de machiaj. Tocmai de aceea, pentru foarte multe femei cumparaturile online au devenit o alternativa cat se poate de buna. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe un site, sa le adaugi in cos si apoi sa plasezi o comanda.

cum alegi fondul de ten

Mai mult decat atat, exista produse care sunt disponibile exclusiv in magazinele online, iar daca iti doresti unul dintre ele trebuie sa il cumperi de pe internet.

Palete pentru fardurile de pleoape, blush-uri, rujuri sau mascara – toate acestea sunt principalele produse de machiaj pe care le poti lua foarte usor online, daca nu iti doresti sa le testezi inainte de cumparare.

Totusi, ce faci atunci cand vrei sa iti iei un fond de ten? Cum stii daca vei nimeri culoarea potrivita pielii tale sau textura pe care ti-o doresti? Pentru a-ti raspunde la aceste intrebari, ti-am pregatit cateva trucuri de care sa tii cont daca vrei sa stii cum alegi fondul de ten cand faci cumparaturi online: