Cum repari o unghie rupta

Unghiile se rup foarte usor, iar manichiura ti se poate strica in orice moment. Daca nu iti doresti ca manichiura sa iti fie compromisa si daca iti doresti sa afli cum repari o unghie rupta, este indicat sa tii cont de acest truc oferit de purewow.com. 

Probabil cel mai “dureros” lucru este sa iti scurtezi unghiile, mai ales dupa ce ai asteptat foarte mult timp sa iti creasca. Daca ti s-a rupt o unghie, toata manichiura e compromisa. Din fericire, aceste sfaturi iti arata cum repari o unghie rupta.

Cum repari o unghie rupta

Daca nu iti doresti sa iti strici manichiura, pune in aplicare acest truc care te ajuta sa repari o unghie rupta.

Ce iti trebuie

baza pentru manichiura

un pliculet de ceai

foarfeca

lac de unghii

top coat

Pasul 1

Taie pliculetul de ceai si goleste-i continutul. Apoi taie o bucata din el astfel incat sa fie suficient de mare incat sa iti acopere unghia.

Pasul 2

Aplica baza pentru manichiura peste hartie. Apasa usor cu varful degetului pana cand hartia de la plicul de ceai se lipeste perfect de unghie, apoi aplica inca un strat de baza pentru manichiura.

Pasul 3

Aplica doua straturi de lac de unghii, iar la final aplica un top coat.

De ce functioneaza

Hartia de la plicurile de ceai este foarte subtire si rezistenta si face ca manichiura sa dureze mai mult timp. Este perfecta pentru a repara unghiile rupte si astfel manichiura nu iti va mai fi compromisa. Pe masura ce unghia iti creste, vei putea sa inlaturi hartia de la pliculetul de ceai si iti vei putea face o manichiura noua.

Iata si cateva sfauri de manichiura pentru unghii scurte!

Daca ti-a s-a parut util acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver