de ce a fost criticata kendall Jenner

De ce a fost criticata Kendall Jenner la Globurile de Aur – pentru o problema pe care o au femeile din intreaga lume si de care cu greu poti scapa!

de ce a fost criticata kendall Jenner

La Gala Globurile de Aur din acest an, a fost prezenta si Kendall Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner. Tanarul model a purtat o rochie superba, un machiaj frumos si coafura potrivita pentru look-ul afisat. Totusi, jurnalistii si criticii de peste ocean nu au ezitat si au judecat imeditat infatisarea lui Kendall! De ce? Pentru acnee!

Vedeta a fost aspru criticata pentru ca a defilat pe covorul rosu avand cateva cosuri. Kendall nu are pentru prima data probleme cu acneea, iar acest lucru este bine cunoscut de fanii ei, care au sarit imediat sa ii ia apararea. Potrivit DailyMail, unul dintre fanii au sustinut-o pe Kendall si au iubit look-ul pe care vedeta l-a afisat: „Ok, dar Kendall Jenner defiland pe covorul rosu cu acnee aratand fabulos, fara sa o intereseze ca are cosuri pe fata, exact ca o celebritate adevarata, este exact ceea ce orice fata ar trebui sa faca!”, a scris una dintre fanele lui Kendall.

Raspunsul lui Jenner la criticile aduse de jurnalisti a luat foarte usor amploare. Vedeta a postat un mesaj pe Twiiter, care a fost rapid redistribuit si de alte femei, din intreaga lumea: „Niciodata nu trebuie sa lasi rautatile sa te opreasca!”, a scris Kendall Jenner.

Kendall nu are pentru prima data probleme cu acneea si se pare ca este obisnuita cu rautatile pe aceasta tema. In 2015, modelul a postat pe blogul personal un comentariu in care se plangea de criticile pe care le pot avea oamenii la adresa femeilor cu cosuri!

Acum, ca ai descoperit de ce a fost criticata Kendall Jenner, afla ca modelul esta una dintre cele mai stilate femei din lume. Tocmai de aceea, este foarte posibil ca Kendall Jenner sa fie numita Fashion Iconul deceniului!

FOTO: Guliver