Manichiura multicolora, preferata de femeile care se bucura de orice moment petrecut in compania iubitului

Cand se plictisesc sa faca cercetari interesante, oamenii de stiinta se apuca de citit in manichiura multicolora. Asa au descoperit ca, daca iti vopsesti unghiile intr-o anumita nuanta de lac de unghii, risti sa creada toti despre tine ca „suferi“ din pricina unui libidou crescut.

O sa-ti spun despre ce culoare este vorba, dar va trebui sa stai asezata pe un scaun, pe ceva. Valabil si pentru colega mea, Liviana (redactorul-sef al site-ului andreearaicu.ro) care a recunoscut ca are o obsesie pentru nuanta „pasionala“ – isi da unghiile de la maini doar cu oja rosie!

Revin la cercetarea expertilor – desfasurata in SUA, anul acesta, nu in Egiptul Antic –, conform careia, 31% din cei care au participat la sondaj au declarat ca rosu este culoarea preferata de femeile care iubesc sa faca dragoste. Si tu, cea care adori manichiura multicolora, in care folosesti si rosu, esti in vizorul cercetarilor americani.

Sondajul cu pricina, de care vorbesc cei de la womenshealthmag.com, a fost solicitat si platit de o companie de lacuri de unghii (cum altfel?!). La el au participat peste doua mii de femei si barbati, cu varsta peste 18 ani.

Toti si-au spus parerea despre impactul pe care-l are manichiura asupra vietii sexuale. Dupa ce au primit toate raspunsurile, expertii au tras linie si au descoperit ca manichiura multicolora, dar mai ales cea uni, cu lac de unghii rosu, evident!, tradeaza o activitate intensa in dormitor.

Manichiura multicolora si lustruita – semn ca purtatoarea e deschisa la orice in materie de sex

Mai mult decat atat, majoritatea celor implicati in sondaj sunt de parere ca femeile care isi pilesc unghiile de la maini si de la picioare sunt mai „neastamparate“ in asternuturi. Chiar nu intelegem cum au gasit ei o legatura intre ingrijirea unghiilor si activitatea din dormitor.

Daca nu era de ajuns, rezultatele studiului continua cu un procent indraznet de persoane, aproximativ 28%, care cred ca preferinta pentru manichiura colorata tradeaza o sexualitate crescuta. De fapt, despre cele care poarta acest stil de manichiura se spune ca sunt doamne pe strada si „fiare“ in pat.

Ai aflat ce nuante de oja prefera femeile, iata si ce lacuri de unghii prefera barbatii!

Foto: Guliver

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!