Tratamentele naturale de infrumusetare nu sunt doar practice si rapide, ci si foarte sanatoase. Un exemplu bun sunt mastile faciale cu turmeric!

mastile faciale cu turmeric

Pentru inceput, de ce sunt mai practice si mai sanatoase tratamentele de infrumusetare pe baza de ingrediente naturale? In primul rand, majoritatea ingredientelor folosite in aceste tratamente se afla mai mereu la tine in bucatarie. In al doilea rand, sunt mai sanatoase, deoarece stii foarte bine ce produse si cantitati amesteci in masca antioxidanta pentru tenul tau. Mai mult decat atat, aceste tipuri de tratamente nu contin parabeni sau alti conservanti.

Turmericul este un condiment provenit din India si este folosit in general pentru gatit. Pe langa gustul bun pe care il da mancarii, are si cateva beneficii daca este folosit in tratamentele de infrumusetare. Acesta are efecte antiseptice, antiinflamatoare si de echilibrare a culorii. Mai mult decat atat, poate fi folosit in tratamentele naturale pentru reducerea acneei, a ridurilor si a petelor pigmentare.

Trebuie sa fii foarte atenta cand realizezi aceste masti! Turmericul poate pata pielea, asa ca cea mai recomandata cantitate, pe care este indicat sa nu o depasesti, este un sfert de lingurita.