Iti alegi culoarea parului, fardurile de ochi si rujurile in functie de culoarea pielii. Totusi, procedezi asa si atunci cand iti cumperi lacul de unghii? Descopera cum potrivesti oja si tonul pielii si te vei bucura de o manichiura perfecta!

oja si tonul pielii

Exista doua tipuri de persoane atunci cand vine vorba de achizitionarea unei nuante noi de oja. Ori cumperi o culoare noua, dar pleci din magazin cu toate cele zece unghii vopsite in culori diferite, pe care le-ai testat pana cand ti-ai ales preferata. Sau alegi prima oja al carei nume iti este cunoscut, de la un brand de la care folosesti in mod constant produse de infrumusetare.

Indiferent cum ar fi, de cele mai multe ori este greu sa alegi o singura nuanta preferata de oja. Mai ales cand exista atatea culori si variante pe care le-ai incerca si le-ai folosi tot timpul.

Cu sclipici, sidefata, mata, nude sau rosie – oja te pune mereu in dificultate cand trebuie sa o alegi. Tocmai de aceea, azi m-am gandit sa-ti ofer cateva sfaturi legate de cum potrivesti oja si tonul pielii. Daca stii care sunt culorile ideale pentru tenul tau deschis, s-ar putea sa iti fie mai usor sa iei o decizie data viitoare cand ajungi la magazin!

Descopera cum potrivesti oja si tonul pielii: