Pages: 1 2 3 4

parfumurile primaverii 2017

Un acceosriu pe care nu trebuie sa-l neglijezi este categoric parfumul, asa ca afla care sunt parfumurile primaverii 2017 si care dintre ele merita cu siguranta un Oscar din partea noastra.

Primavara este sezonul in care aroma de scortisoara, cafea sau ciocolata calda – caracteristice sezonului rece – este inlocuita de mirosul florilor proaspete; culorile vii si calde iau locul celor posomorate. Tocmai de aceea este un moment prielnic sa schimbi parfumul pe care l-ai purtat in timpul iernii, cu unul nou, fresh, gata sa lase o amintire placuta in mintea celor din jur. In plus, daca urmezi pasii corecti, poti face ca parfumul sa persiste mai mult.

Ei bine, in acest sezon nici parfumurile nu sunt mai prejos ca vedetele si primesc si ele cate un premiu! Care sunt parfumurile primaverii 2017 care merita sa castige un Oscar?

Inainte de a lua orice decizie, trebuie sa te gandesti la ce ti se potriveste cel mai bine si mai ales cum sa faci diferenta intre un parfum original si unul fake.

Miu Miu L’Eau Bleue – este o versiune fresh, verde si cu infuzii seducatoare de miere, a primului parfum lansat de brand-ul Miu Miu in 2015.

Cui i s-ar potrivi? Categoric Emma Roberts este vedeta care l-ar purta cel mai bine!

parfumurile primaverii 2017
MIU MIU Set Miu Miu L’eau Bleue Eau De Parfum – 469 lei

Pages: 1 2 3 4