Serialul The Crown ne-a captivat pe toti. Cel putin, eu, cand am aflat ca incepe un serial despre Familia Regala britanica,am fost in extaz! Pe langa povestea Reginei Elisabeta, The Crown aduce in vizor si tendinte in materie de stil si beauty, iar una dintre acestea sunt cateva nunate de rujuri care nu se vor demoda!

Claire Foy este actrita care a fost nominalizata la Globurile de Aur 2018 pentru rolul Reginei Elisabeta din serialul The Crown. Productia prezinta viata Familiei Regale, iar lui Claire rolul ii se potriveste perfect!

Pe langa dramele familei, scandalurile publice si secretele regale, serialul aduce in ochii publicului moda anilor ‘ 50, ’60 si ’70. Tinutele sunt absolut superbe, iar trecerea de la rochiile lungi la pantaloni comozi, din matase, cu talie inalta este bine punctata in serial.

rujuri care nu se vor demoda

Mai mult decat atat, tendintele de beauty specifice anilor `60 nu lipsesc! Rujurile rosii, coafurile cu parul tapat si mult volum la radacina si linia subtila de eyeliner sunt principalele linii pe care serialul le aduce in fata publicului.

Claire Foy poarta in The Crown rujuri care nu se vor demoda niciodata. Rosu intens, nude sau rosu sangeriu, tu ce culoare ai alege? In continuarem te invit sa descoperi culorile pe care Claire Foy le poarta in The Crown: