cum sa te machiezi ca Victoria Beckham

A fost un popstar renumit, in ultimii ani si-a castigat faima in moda – dar acum se pare ca Victoria Beckham si-a adaugat un nou succes in palmares. Vedeta in varsta de 42 de ani ia cu asalt si piata beauty si va lansa in acest an o colectie capsula cu Estee Lauder.

Vorbind despre colaborarea, Victoria Beckham a spus: “A fost intr-adevar despre a nu face compromisuri si despre crearea unor piese pe care as vrea sa le port. Intregul proces a fost atat de creativ si mi-a deschis ochii – am revazut arhivele Lauder si am lucrat pe fiecare produs in parte cu echipa Estee, iar acest lucru se simte in parteneriatul care este perfect pentru mine si pentru brandul meu.”

“Am admirat mult timp Estee Lauder, atat femeia, cat si puternicul brand creat de ea, asa ca sunt incantata sa ofer clientilor nostri aceasta gama de machiaj si sa joc un mic rol in crearea viziunii ei pentru femei”, a mai spus ea, atunci cand proiectul a fost dezvaluit.

Victoria Beckham a postat pe Instagram si un clip in care se machiaza singura

Victoria Beckham, a mai povestit de asemenea ca ea s-a indragostit de machiaj de la varsta de de optsprezece ani si-si pastra mostrele si fardurile in cutii mici de plastic. Fosta componenta a trupei Spice Girls a debutat pe zona beauty in luna februarie a anului trecut cand a facut o colaborare cu Nails Inc, lansand un lac de unghii in editie limitata.

Ea a facut o aluzie atunci pentru piata beauty declarand: “Am un ochi ager si o opinie puternica. Deci, atunci cand va veni momentul potrivit, mi-ar placea sa fac mai multe proiecte pe partea de frumusete.” Rezultatul? Paisprezece piese compun colectia-capsula in jurul a patru orase care rezoneaza cu ea: Londra, Los Angeles, New York si Paris. “Sunt un pic cameleonica”, a declarat ea pentru Vogue. “Eu imi schimb aspectul – nu doar in functie de tendinte, ci si in functie de locul in care sunt.”

Colectia va aparea la inceputul lunii septembrie si va fi vanduta de anumiti comercianti printre care se numara magazinul Victoria Beckham de pe Dover Street, Bergdorf Goodman, Selfridges, Marcus Neiman, Saks Fifth Avenue si Nordstrom, plus site-urile retailerilor respectivi. Insa pana atunci va vom lasa in compania Victoriei care a facut un clip in care arata ce pasi urmeaza atunci cand isi face un machiaj.

Citeste si: “Victoria si David Beckham au implinit 17 ani de casatorie”!

Foto: Guliver, instagram.com