Anul acesta ti-ai facut o lista de obiective, iar principalul scop este, ca in fiecare an, sa mergi la sala. Stii, insa, foarte bine ca nu o sa poti merge altfel decat in tinute stylish precum cele mai cool tinute sport purtate de vedete. Iti propun astazi cinci tinute sport de vedeta care te vor face sa vrei sa mergi la sala, indiferent de vremea rece de afara.

Sa arati bine la sala nu mai este demult ceva OAU, ci este un must pentru orice fashionista ce vrea sa arate bine in orice moment al zilei. Incearca combinatii de culori inedite sau mergi ca si pana acum pe clasicul negru, care iti va evidentia silueta si te va face sa arati super cool. Fie ca vei merge sa alergi in parc, fie vei merge la aerobic sau, de ce nu, la yoga, alege tinute cool care te vor scoate in evidenta si iti vor da mai multa incredere in tine.

Ti-am pregatit cinci tinute sport purtate de vedete precum Victoria Beckam, Bella Hadid sau Meghan Markle si vezi cum te poti inspira din stilurile lor atat de cool si la moda.