accesorii de primavara

Sezonul acesta pastreaza-ti focusul pe accesorii de primavara cat mai sofisticate care vor da un aer cu totul proaspat tinutelor tale, indiferent de preferintele tale stilistice. 

Reimprospateaza-ti arsenaul de accesorii de primavara si da o nota de autenticitate tinutelor tale indiferent ca vorbim de cele de zi, de birou sau de seara. Secretul succesului se afla in abordarea unor piese pe care le credeai uitate.

Sezonul acesta readu in atentie o serie de accesorii de primavara cat mai sofisticate!

Iata selectia noastra de accesorii de primavara cu care nu vei da gres:

1. Clamele statement pentru par

Clamele pentru par fac parte dintre accesoriile pe care le-ai pierdut cu desavarsire din vedere in ultima vreme. Sezonul acesta abordeaza-le din nou cu un aer fresh in combinatii cat mai primavaratice intr-un par cat se poate de liber, alaturi de rochii viu colorate de sezon.

Bijuterii pentru par
Bijuterii pentru par Zara, 59 lei, zara.com.

2. Cerceii aurii

Cerceii aurii nu sunt destinati cu strictete tinutelor pentru petreceri fabuloase. Sezonul acesta poti aborda cei ma opulenti cercei in cele mai simple combinatii: alaturi de rochii minimaliste sau chiar o pereche de blugi si o camasa masculina.

Cercei cu pandantive metalice
Cercei cu pandantive metalice Mango, 69 lei, mango.com.

3. Bratara lata purtata sus pe brat

Daca esti in cautarea unui accesoriu care sa dea un aer cat mai autentic tinutei tale de seara, atunci bratara lata purtata pe biceps este solutia. Trebuie doar sa fii atenta la modelul pe care il alegi si la cat de sofisticat este, caz in care va trebui sa renunti la cercei sau colier.

bratara lata
Bratara Asos, 16 euro, asos.com.

A venit timpul sa dai un refresh tinutelor banale de birou cu ajutorul unor accesorii esentiale. Vei evita plictiseala si, mai important decat orice, va parea ca ai o garderoba cu totul noua!

Esti pasionata de moda si de cele mai hot tendinte ale momentului? Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole utile!

Foto: zara.com, mango.com, asos.com.