asortarea pantofilor cu cureaua

Asortarea pantofilor cu cureaua este unul dintre cele mai controversate subiecte in randul stilistilor. Iata un ghid practic pentru tine si pentru el care te vor ajuta sa intelegi mai bine cat de mult trebuie sa tineti cont de regula asta.

In principiu, nimeni nu te obliga sa tii cont de vreo regula in moda. Asortarea pantofilor cu cureaua este mai mult o alegere decat o litera de lege de neinduplecat. Poti tine cont de ea in anumite cazuri dar cel mai distractiv este sa jonglezi cat mai mult cu elementele din tinuta ta.

Asortarea pantofilor cu cureaua reprezinta mai mult o alegere decat o regula batuta in cuie!

Cu toate astea, ce se aplica stilului tau si modului in care iti compui o tinuta, la fel ca de cele mai multe ori, nu se va aplica si in cazul lui. Iata cum stau lucrurile cand vine vorba de asortarea pantofilor cu cureaua:

1. Femeile pot face ce vor

Da, femeile pot face exact ce vor in ceea ce priveste asortarea pantofilor cu cureaua. Acesta poate fi o regula pe care o respecti cu sfintenie sau una pe seama careia sa te amuzi combinand, de exemplu, intr-o tinuta de inspiratie western, o curea neagra cu o catarama generoasa de Rodeo si o pereche de pantofi intr-o nuanta metalica peste un short negru din piele si o jacheta de motociclist alba.

asortarea pantofilor cu cureaua
Pantaloni scurti Mango din piele, 69 lei, mango.com; Pantofi argintii Asos, 111 euro, asos.com; Jacheta biker alba Mango, 799 lei, mango.com; Curea Asos, 39 euro, asos.com.

2. Barbatii nu pot face ce vor

Oricat de nedrept ar parea, barbatii nu pot face ce vor in aceasta privinta. Nu pentru ca nu le este dat voie, ci pentru ca barbatii au doua mari probleme: barbatii au mai multe prejudecati decat femeile si mai putine optiuni in materie de haine si accesorii. Deci cel mai simplu pentru noi este sa pastram aceste combinatii intr-o nota cat mai simpla si sa ne asortam pantofii cu cureaua.

asortarea pantofilor cu cureaua
Blugi skinny Zara barbati, 199 lei, zara.com; Ghete Chelsea barbati, 63 euro, asos.com; Curea barbati Levi Strauss, 49 euro, asos.com; Jacheta din piele intoarsa Zara, 499 lei, zara.com.

Periodic trebuie sa reinveti cum porti culori, in ce doze le poti combina, de unde este sanatos sa te inspiri si ce anume sa NU porti, categoric.

Esti pasionata de moda si de cele mai hot tendinte ale momentului? Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole utile!

Foto: zara.com, asos.com, mango.com.